Treningssenter Lade Arena

Adresse

Haakon VII Gt. 12, 7041 TRONDHEIM

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Ta treningen til neste nivå i vår moderne gruppetimesal på Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena. Våre varierte og energiske gruppetimer tilbyr en morsom og effektiv måte å trene på, ledet av dyktige instruktører. Bli med på en gruppetime og kom i form i en motiverende atmosfære på Fresh Fitness på Lade Arena.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena! Vår imøtekommende resepsjon og innbydende inngang ønsker deg velkommen til en verden av trening - til lavpris.
Kickstart treningsøkten din med våre avanserte kardiostasjoner på Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena. Våre toppmoderne tredemøller og elipsemaskiner gir deg muligheten til å booste kondisjonen din og forbrenne kalorier effektivt.
Ta treningen til neste nivå med energiske gruppetimer på Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena. Vår gruppetimesal er det perfekte stedet for motiverende og utfordrende treningsøkter ledet av våre dyktige instruktører.
Boost kondisjonen din med våre toppmoderne kardiostasjoner på Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena. Våre avanserte tredemøller gir deg muligheten til å løpe, gå eller jogge i ditt eget tempo mens du forbrenner kalorier og styrker hjerte.
Utforsk nye høyder med våre utfordrende treningsøkter på Fresh Fitness treningssenter på Lade Arena. Våre trapper gir deg en effektiv og allsidig måte å trene kondisjon, styrke og eksplosivitet på.
1/6
Velkommen til Fresh Fitness Lade Arena, Trondheim. Treningssenteret har store treningsflater fordelt på to etasjer. Det er god plass til din trening her, med alt fra sykkel, styrke og utholdenhetsapparater til flotte gruppetimer. Du finner oss i øverste etasje på Lade Arena kjøpesenter i Trondheim. På søndager og utenom kjøpesenteret Lade Arenas åpningstider må du ha ditt medlemsbånd for å komme inn. Inngangen finner du i garasjen.

Fasiliteter

  • Frivekt- og cardiosone
  • Stretchingområde
  • Personlig trenere
  • Gruppetimer
  • Treningssenter over to etasjer