Treningssenter Trondheim Sentrum

Adresse

Kjøpmannsgata 65, 7011 TRONDHEIM

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum har en imponerende fasade som skiller seg ut fra mengden. Med sitt moderne og stilrene design er treningssenteret en attraktiv destinasjon for de som er opptatt av helse og velvære.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr et fantastisk frivektsområde for de som ønsker å løfte vekter og styrke musklene sine. Frivektsområdet er utstyrt med et bredt utvalg av manualer, vektstenger, vektskiver og annet treningsutstyr som passer for alle nivåer.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr et bredt utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og mål. Med et moderne og velutstyrt treningssenter, er det ideelt for de som ønsker å styrke musklene og oppnå resultater.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr et bredt utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og mål. Med et moderne og velutstyrt treningssenter, er det ideelt for de som ønsker å styrke musklene og oppnå resultater.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr en rekke spennende gruppetimer i sin moderne og velutstyrte gruppetimesal. Med en erfaren og energisk instruktør i spissen, kan du delta i varierte og motiverende treningsøkter sammen med andre medlemmer.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr et bredt utvalg av frivekter og manualer for medlemmene å bruke i styrketreningsøktene. Med et variert utvalg av vekter og manualer i ulike størrelser og vektnivåer, er det enkelt å tilpasse treningen til ens individuelle behov og mål.
Fresh Fitness treningssenter i Trondheim sentrum tilbyr et bredt utvalg av styrkeapparater for medlemmene å bruke i sitt treningsprogram. Disse styrkeapparatene er designet for å trene spesifikke muskelgrupper på en trygg og effektiv måte, og kan være et flott supplement til treningen med frivekter.
1/7
Velkommen til Fresh Fitness Trondheim Sentrum. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, populære gruppetimer, personlig trening, kondisjonsavdeling og frivektsområde. Lokalet er lyst, åpent og trivelig. Du finner senteret midt i smørøyet i Trondheim ved Bakke Bru. Nærmeste naboer er Sonans, Jotunheimen E-sportsenter og Radisson Blu Royal Garden.

Fasiliteter

  • Gruppetimer
  • Personlig trening
  • Garderober og dusjfasiliteter
  • Frivektsområde
  • Stretchingområde
  • Treningssenter over to etasjer
  • Populære gruppetimer