Treningssenter Tiller

Adresse

Ivar Lykkes Vei 10, 7075 TILLER

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness-treningssenteret i Strømmen kan du trene med et bredt utvalg av frivekter for å styrke og tone musklene dine. Frivekter er et viktig verktøy for å bygge muskelmasse, øke styrke og forbedre kroppens funksjonalitet.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Strømmen kan du dra nytte av vår Cage-funksjonelle treningsområde for en effektiv og variert treningsøkt. Cage er et allsidig treningsverktøy som tilbyr et bredt spekter av muligheter for funksjonell trening, styrkeøvelser og kondisjonstrening.
På Fresh Fitness på Tiller ønsker vi å tilby et moderne og innbydende treningsmiljø for våre medlemmer.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Tiller kan du dra nytte av vårt dedikerte tøyeområde for å forbedre fleksibiliteten og restitusjonen din etter trening. Vårt tøyeområde er utstyrt med matter, ruller og annet utstyr som er designet for å hjelpe deg med å strekke ut musklene dine på en trygg og effektiv måte.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Tiller kan du finne et omfattende kondisjonsområde utstyrt med et bredt utvalg av kardiomaskiner designet for å hjelpe deg med å forbedre kondisjonen din, øke kaloriforbrenningen og styrke hjertet ditt. Vårt kondisjonsområde har alt fra tredemøller og elliptiske maskiner til sykler og ro-maskiner, slik at du kan finne det utstyret som passer best for dine treningsbehov og preferanser.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Tiller kan du glede deg over et omfattende utvalg av kardiomaskiner, inkludert romaskiner! Vårt kondisjonsområde er utstyrt med høykvalitets romaskiner som gir deg en effektiv og utfordrende helkroppsøkt.
1/6
Velkommen til Fresh Fitness Tiller, Trondheim. Hos oss får du det meste av trening samlet på en etasje! Alt fra en stor frivektsone og styrkeapparater til kondisjonsavdeling og populære gruppetimer. Treningssenteret finner du et steinkast fra Tillertorget kjøpesenter i Trondheim, i samme bygning som Jula. Kjører du bil? Vi har to timer gratis parkering utenfor senteret.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1250 kvm
  • Gruppetimer
  • Gratis parkering
  • Personlig trening
  • Trening på en flate
  • Frivektsone
  • Garderober