Personlig trener

personlig_trener.jpg

En personlig treners fremste oppgave er å motivere og hjelpe deg på veien til målene dine og bli en bedre utgave av deg selv. Start i dag!

Alle har sine grunner til å trene. Men de fleste har et ønske om å bli en litt bedre utgave av seg selv. Noen drømmer om å imponere i Birken, mens andre er mer opptatt av å holde trivselsvekta. Uansett hvilket mål du har, kan vi hjelpe deg å nå det. Hos Fresh Fitness har nemlig alle råd til å trene med personlig trener. 

3 grunner til å vurdere å trene med PT

  • Mangler du lyst og motivasjon til trening? Opplev ekte treningsglede med en personlig trener
  • Du samarbeider med en fagperson. Du nyter godt av PTens faglige kompetanse - så slipper du å gjøre jobben selv 
  • Mulighetene for å lykkes blir større når noen holder deg ansvarlig for å nå dine mål

Våre personlige trenere

Alle personlige trenere i Fresh Fitness godkjennes via to intervjuer og en praktisk prøve. PTene innehar også PT-sertifikat fra en europeisk godkjent skole. Mange av trenerne har i tillegg også en 3-5 årig utdannelse innenfor helse, trening og ernæring. Vi i Fresh Fitness er svært opptatt av faglig kompetanse, men vi er like opptatt av å samarbeide med trenere som er gode med folk.

For at du som medlem skal motiveres best mulig slik at du når de målene du ønsker deg, er det viktig at du møter en fagperson som forstår deg og evner å forklare deg hva som kreves på en ordentlig måte. Når du skolerer våre personlige trenere er vi derfor opptatt av hvordan PTene evner å motivere sine kunder på best mulig måte mot best mulig resultat. 

Vi håper du tar deg turen til ditt nærmeste Fresh Fitness treningssenter for å treffe en av våre PTer. Du finner alle våre personlige trenere ved å besøke siden til våre sentre. Finn ditt nærmeste senter her >

Del på Facebook