Treningssenter Østerås

Adresse

Otto Ruges Vei 80, 1361 ØSTERÅS

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness sitt treningssenter på Østerås tilbys et bredt utvalg av utstyr, inkludert treningsbenker med manualer. Disse treningsbenkene med manualer er ideelle for å utføre forskjellige styrketreningsøvelser som benkpress, skulderpress, flyes og mange flere.
Besøker du Fresh Fitness sitt treningssenter på Østerås, vil du bli ønsket velkommen av en innbydende resepsjon og et pent innredet inngangsparti. Vår resepsjon er bemannet med vennlige og hjelpsomme ansatte som er klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller behov du måtte ha.
På Fresh Fitness sitt treningssenter på Østerås finner du en kardiostasjon med et utvalg av moderne og høykvalitets tredemøller. Disse tredemøllene er ideelle for å forbedre kondisjonen, øke fettforbrenningen og styrke hjerte- og karsystemet.
På Fresh Fitness sitt treningssenter på Østerås kan du benytte deg av våre moderne og praktiske garderober som tilbyr sikker og enkel oppbevaring av dine eiendeler mens du trener. Våre garderober er rene, komfortable og utstyrt med alt du trenger for å gjøre treningen så behagelig som mulig.
1/4
Velkommen til Fresh Fitness Østerås, et treningssenter i Bærum. Her finner du et bredt utvalg av treningsapparater på ett og samme plan, og svært god atmosfære. En stor utholdenhetsavdeling, frivektsone, samt uttøyingsområde. Ønsker du et ekstra push? Vi har flere personlige trenere på Østerås som kan hjelpe deg med å komme i gang! Fresh Fitness Østerås finner du i samme bygning som Østerås-senteret. Treningssenteret har en egen inngang i underetasjen og har gratis parkering. Reiser du kollektivt? Bussen stopper rett utenfor Østerås-senteret. OBS! I uke 16 - 27 vil senteret være noe redusert plassmessig på grunn av ekstra fundamentering av senteret, i tillegg til oppussing. Vi takker for tålmodigheten de neste ukene.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1000 kvm
  • Personlig trening
  • Garderober
  • Ekspresskap
  • Store frivektsområder
  • Gratis parkering