Treningssenter Sandvika

Adresse

Industriveien 33, 1337 SANDVIKA

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Med en sentral beliggenhet i Sandvika og en innbydende fasade, tiltrekker Fresh Fitness treningssenter mange medlemmer som ønsker å trene i et inspirerende og motiverende miljø.
Fresh Fitness treningssenter i Sandvika tilbyr et velutstyrt frivektområde for de som ønsker å trene med vekter og styrkeapparater.
Fresh Fitness treningssenter i Sandvika har et bredt utvalg av manualer tilgjengelig i sitt frivektområde, som er designet for å imøtekomme behovene til både erfarne styrketreningsentusiaster og nybegynnere.
Fresh Fitness treningssenter i Sandvika tilbyr moderne garderobe-fasiliteter med sikker oppbevaring for medlemmenes personlige eiendeler. Garderobene er rene, romslige og utstyrt med låsbare skap eller oppbevaringsmuligheter for å sikre trygg oppbevaring av verdisaker og treningsklær mens du trener.
Fresh Fitness treningssenter i Sandvika tilbyr et bredt utvalg av manualer og hantler for styrketrening, som er en effektiv måte å bygge muskler, øke styrke og forbedre utholdenheten på. Disse manualene og hantlene kommer i ulike vektklasser, slik at medlemmene kan tilpasse treningen sin etter sitt individuelle treningsnivå og mål.
Fresh Fitness treningssenter i Sandvika har en moderne resepsjon og innbydende inngangsparti som ønsker medlemmene velkommen til et inspirerende og motiverende treningsmiljø.
1/6
Velkommen til Fresh Fitness Sandvika, treningssenter i Bærum. Vi tilbyr mye trening for pengene og har blant annet et stort og flott frivektsområde. Du kan ellers benytte deg av styrkeapparatene, kondisjonsavdelingen og trene med personlig trener. Kjører du bil? Vi har gratis parkering. Når du kjører inn mot senteret fra hovedveien svinger du inn en liten vei til venstre og ser en stor parkeringsplass i Industriveien 30. Du kan registrere bilens registreringsnummer på pad inne på senteret. Husk også å legge til ditt mobilnr. – så får du 3 timer gratis parkering. Merk - gruppetimetilbudet på Fresh Fitness Sandvika er tilgjengelig til og med 30. juni 2023.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1500 kvm
  • Gratis parkering
  • Personlig trenere
  • Stort frivektsområde
  • Strechingområde
  • Garderober
  • Ekspresskap
  • Gruppetimer frem til 30. juni 2023