Treningssenter Majorstuen

Adresse

Bogstadveien 9, 0355 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag til torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness treningssenter på Majorstuen tilbys det et bredt utvalg av manualer for styrketrening. Manualer er et effektivt verktøy for å trene styrke og muskelvekst, og kan brukes til å utføre et variert utvalg av øvelser som trener ulike muskelgrupper.
Fresh Fitness treningssenter på Majorstuen har en imponerende og moderne fasade som inviterer deg inn til en inspirerende treningsopplevelse. Inngangen til senteret er tydelig merket og gir et innbydende førsteinntrykk for besøkende.
Fresh Fitness treningssenter på Majorstuen har et imøtekommende inngangsparti og en innbydende resepsjon som ønsker deg velkommen til en positiv treningsopplevelse. Inngangspartiet er designet for å skape en god førsteinntrykk og gjøre det enkelt for besøkende å finne veien inn til senteret.
Ved Fresh Fitness treningssenter på Majorstuen er resepsjonen et sentralt og imøtekommende område som gir besøkende en god velkomst og oversikt over fasilitetene. Resepsjonen er bemannet av vennlige og kunnskapsrike ansatte som er der for å bistå med informasjon, påmelding og andre spørsmål man måtte ha.
1/4
**OPPUSSING PÅ SENTER F.O.M. UKE 31 - LES MER UNDER 'INSPIRASJON' Velkommen til Fresh Fitness Majorstuen! Et treningssenter i Oslo - midt i smørøyet av Bogstadveien. Her tilbyr vi variert trening for alle! Vi har kondisjonsområde, stor frivektssone, personlig trening og alt annet du skulle trenge for å komme i form. Treningssenterets nærmeste naboer er blant annet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Sykler du eller tar kollektivt? Det er bysykkelstativ rett ved inngangen. Ellers er det gode trikkeforbindelser i Bogstadveien. **Fra 1. juli vil det foregå oppussing av senteret som gjør at hele underetasjen og mesaninen vil være stengt. Første etasje vil fortsatt være åpen for alle medlemmer til å trene. Kvinnelige medlemmer vil få herregarderoben til disposisjon, i tillegg til at vi setter opp flere skap til oppbevaring under oppussingsperioden. Vi estimerer at oppussingen vil ta cirka 6-8 uker, om alt går etter planen.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1400 kvm
  • Personlige trenere
  • Stort frivektsområde
  • Fine garderober
  • Stretchingområde
  • Automater m/kosttilskudd
  • Gateparkering