Treningssenter St. Hanshaugen

Adresse

Waldemar Thranes Gate 25, 0171 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et flott turf frivektsområde for alle som ønsker å trene styrke og kondisjon på en mer funksjonell måte. Vårt turf frivektsområde er utstyrt med et variert utvalg av frivekter, som manualer, kettlebells, vektskiver og andre redskaper som gjør det mulig å utføre effektive og allsidige treningsøkter.
Velkommen til Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne! Vi er glade for å ønske deg velkommen til vårt moderne og vennlige treningsmiljø.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne har vi et flott kondisjonsområde med et variert utvalg av tredemøller for alle treningsnivåer. Våre tredemøller er av høy kvalitet og er perfekt for alle som ønsker å trene løping, gåing eller intervalltrening for å bedre kondisjonen og øke kaloriforbrenningen.
På Fresh Fitness-treningssenteret på St. Hanshaugen tilbyr vi et imponerende utvalg av styrketreningsracks som er designet for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål og ta styrketreningen din til neste nivå.
På Fresh Fitness-treningssenteret på St. Hanshaugen har vi et utvalg av treningsbenker som er designet for å støtte deg i styrketreningsøktene dine og hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål.
På Fresh Fitness-treningssenteret på St. Hanshaugen har vi et dedikert frivektsområde utstyrt med et bredt utvalg av frivekter og manualer for styrketrening.
På Fresh Fitness-treningssenteret på St. Hanshaugen tilbyr vi moderne og praktiske garderober med sikker oppbevaring for dine eiendeler mens du trener.
På Fresh Fitness-treningssenteret på St. Hanshaugen har vi en imponerende og innbydende fasade som ønsker deg velkommen til vårt treningsanlegg.
1/8
Velkommen til Fresh Fitness St. Hanshaugen i Oslo. Her trener du i et stort og lyst lokale, og har alt du trenger for å komme i form. Store frivektssoner, bredt utvalg av apparater, kondisjonsområder, og PTer som er her for å hjelpe deg! Treningssenteret finner du i samme bygning som St. Hanshaugen Senter. Inngangen til treningssenteret er i Bjerregårds gate nedenfor senteret. Kjører du bil? Det er betalingsparkering i P-huset og beboerparkering i området. Det er gode bussforbindelser utenfor St Hanshaugen Senter. Rett utenfor treningssenteret er det satt opp bysykkelstativ.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1600 kvm
  • Alt av trening på en flate
  • Personlig trening
  • Stort frivektsområde
  • Garderober og dusjfasiliteter