Treningssenter Ullevål

Adresse

Kirkeveien 159, 0451 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har en moderne og stilig fasade som skiller seg ut i området. Med sin rene og minimalistiske design, er treningssenteret en attraktiv destinasjon for de som ønsker å trene i et innbydende og inspirerende miljø.
I resepsjonen på Fresh Fitness treningssenter på Ullevål blir du møtt av vennlig og profesjonelt personale som er klare til å hjelpe deg med alt du trenger for en vellykket treningssession.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål finner du et bredt utvalg av topp moderne treningsapparater som er designet for å gi deg en effektiv og variert treningsøkt. Fra cardio-maskiner som tredemøller, elliptiske maskiner og sykler, til styrkeapparater som vekter, benker og kabelmaskiner, har treningssenteret alt du trenger for å trene hele kroppen.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål tilbyr vi et bredt utvalg av kondisjonsmaskiner, inkludert elliptiske maskiner, som er ideelle for å trene både ben og armer samtidig. Disse maskinene gir en effektiv og skånsom trening som bidrar til å forbedre kondisjonen og styrke både muskler og hjerte.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har vi en tilgjengelig inngang uten trapper, slik at alle kan enkelt komme inn i treningssenteret. Vi er opptatt av å tilrettelegge for en inkluderende treningsopplevelse for alle, uavhengig av eventuelle fysiske begrensninger.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har vi en moderne og inspirerende gruppetimesal hvor vi tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer for våre medlemmer. Vår gruppetimesal er utstyrt med alt det nødvendige utstyret og fasiliteter du trenger for å delta på en morsom og effektiv gruppetrening.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har vi et flott frivektsområde som er perfekt for de som ønsker å trene med frie vekter og utføre styrke- og funksjonelle øvelser. Vårt frivektsområde er utstyrt med et variert utvalg av manualer, vektstenger, vektskiver og andre treningsutstyr som gir deg muligheten til å skape en effektiv og variert treningsøkt.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har vi et komplett utvalg av frivekter tilgjengelig for våre medlemmer. Vårt frivektsområde er utstyrt med et bredt utvalg av manualer, vektstenger, vektskiver og annet treningsutstyr som passer for alle nivåer av styrketrening.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål tilbyr vi også sykkelsal for de som ønsker å trene kondisjon og få en god og effektiv treningsøkt. Vårt sykkelrom er utstyrt med moderne spinningssykler og et motiverende miljø som vil inspirere deg til å yte ditt beste under treningsøkten.
På Fresh Fitness treningssenter på Ullevål har vi moderne og rene garderober samt oppbevaringsmuligheter for våre medlemmer. Våre garderober er utstyrt med dusjer, toaletter, hårfønere og skap hvor du trygt kan oppbevare verdisaker og treningsutstyr mens du trener.
1/10
Velkommen til Fresh Fitness Ullevål! Nyoppusset i 2022! Her finner du 3 etasjer med trening. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, kondisonsavdeling med mange tredemøller, flott frivektssone og stort tøyeområde. Vi tilbyr også personlig trening. Våre dyktige og erfarne personlige trenere har lang erfaring innen ulike områder og kan hjelpe deg nå dine treningsmål. Fresh Fitness Ullevål treningssenter i Oslo finner du i Kirkeveien, et steinkast fra Ullevål trikkeplass og Vestre Aker Kirke. Treningssenteret ligger i det gule store huset ved siden av butikken Fluid.

Fasiliteter

  • Personlige trenere
  • Treningssenter på 1600 kvm
  • 3 etasjer med trening
  • Frivekt- og cardiosone
  • Stort tøyeområde
  • Sykkelsal