Treningssenter Carl Berner

Adresse

Dælenenggata 4, 0567 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Besøk vår resepsjon og inngang på Fresh Fitness Carl Berner treningssenter for en velkomst og start på din treningsreise! Vårt vennlige personale er her for å hjelpe deg med å finne riktig treningsprogram og svar på spørsmål du måtte ha. Kom innom og opplev vår moderne og innbydende treningsatmosfære i dag!
Besøk Fresh Fitness Carl Berner treningssenter og bli inspirert til å starte din treningsreise! Vår glassfasade viser vei til en treningsopplevelse av høy kvalitet, med moderne utstyr og motiverende treningsmiljø.
Utforsk vårt åpne treningsområde med turf-treningsmatte på Fresh Fitness Carl Berner treningssenter! Vårt moderne og funksjonelle treningsområde tilbyr deg muligheten til å utføre et variert utvalg av treningsøkter, fra styrketrening til kondisjonstrening.
Utforsk vårt frivektsområde med et utvalg av manualer og treningsbenker på Fresh Fitness Carl Berner treningssenter! Vårt velutstyrte frivektsområde gir deg muligheten til å trene variert og effektivt med manualer og benker tilpasset ulike treningsøkter.
Besøk vårt moderne styrkerom og frivektsområde på Fresh Fitness Carl Berner treningssenter! Vårt styrkerom er utstyrt med alt du trenger for effektiv vektøfting og styrketrening, inkludert et variert utvalg av frivekter og treningsutstyr. Uansett om du er en erfaren løfter eller nybegynner, vil vårt styrkerom gi deg muligheten til å utfordre deg selv og oppnå dine styrkemål.
Treningsstudio på Fresh Fitness Carl Berner med styrkerom, møllestasjon, kardiostasjon fra Matrix og Møller. Kickstart treningen din i dag!
Styrkerom på Fresh Fitness Carl Berner med frivekter for vektløfting og styrkeløft.
Styrketrening på Fresh Fitness Carl Berner med toppmoderne treningsapparater fra Technogym.
Effektive garderobeløsninger og praktisk oppbevaring på Fresh Fitness Carl Berner.
1/9
Velkommen til et nyoppsuet senter på Carl Berner i 2022. Romslig og lyst treningssenter, men en enda større frivektsone enn tidligere. Senteret har mange kondisjonsapparater og solid apparatpark. I Underetasjen finner du dusj og garderober. Reiser du kollektivt til treningen? Det er svært gode buss-, trikk-, og t-baneforbindelser til Carl Berner. Gateparkering mot betalingsbillett.

Fasiliteter

  • Senter på 1400 kvm
  • Sentral beliggenhet
  • 25 tredemøller
  • Stretchingområde
  • Stort frivektsområde
  • 1 gruppetimesal
  • Gateparkering
  • Store garderober
  • Nyoppusset i 2022