På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert et turf-område, frivektsområde og manualer. Vårt turf-område er designet for å gi deg muligheten til å trene funksjonell styrke og kondisjon på en utfordrende måte.

Fresh Fitness kjøper 7 treningssentre på Sørlandet

Fresh Fitness kjøper Bare Trening Sør og Spring sine 7 treningssentre på Sørlandet. Gjennom dette oppkjøpet re-etablerer Fresh Fitness seg i Sør-Norge, og ytterligere forsterker sin posisjon i det norske markedet. På overtakelsestidspunktet har kjeden 37 sentre og rundt 80 000 medlemmer.

Fresh Fitness har i lang tid drevet utviklingen av treningsbransjen i Norge, og er en veletablert aktør i mange av landets største byer. Fresh Fitness er et selskap i vekst, og dette oppkjøpet spiller en viktig rolle for selskapets posisjon i det norske markedet.

— Vår vekststrategi er to-delt. Vi ønsker å styrke de områdene vi allerede er etablert i, samt etablere oss i nye områder slik vi gjør med dette oppkjøpet. Vi tilbyr treningssentre med høy kvalitet og har en fleksibel medlemskapsmodell som gjør at vårt tilbud er attraktivt for mange målgrupper. Bare Trening og Spring har levert svært bra de siste årene, og vil utfylle vår senterportefølje på en utmerket måte, sier daglig leder i Fresh Fitness, Lars Strøm-Håkonsen.

Pressebilde Lars Strom Haakonsen

Fresh Fitness tilbake på Sørlandet

Med dette oppkjøpet vil Fresh Fitness ha sentre i Lillesand, Grimstad, Søgne, Lyngdal og tre sentre i Kristiansand.

— Fresh Fitness har tidligere hatt to senter i Kristiansand. I 2018 ble disse innlemmet i en del av Sats. Med oppkjøpet av Bare Trening og Spring er vi endelig på plass igjen med egne sentre i en av Norges største byer. Sørlandet er en spennende region og et attraktivt marked som vi nå gleder oss til å jobbe tett på, avslutter Strøm-Håkonsen.

— Vi er stolte av hvordan vi har bygget opp Bare Trening og Spring til å bli et bra konsept med treningsglade medlemmer, god kultur og flotte sentre. Det at Fresh Fitness nå ønsker å kjøpe disse sentrene er et bevis på nettopp dette. Fresh Fitness har over tid bygget opp en sterk portefølje av klubber og vi er trygge på at Fresh Fitness har de beste forutsetninger for å videreutvikle tilbudet til våre medlemmer, sier eiere av Bare Trening og Spring, Sindre Seberg og Ingvar Orten.

Transaksjonen ble ferdigstilt 1. juli. Alle sentre har blitt omprofilert til Fresh Fitness.