Treningssenter Kristiansand Sentrum

Adresse

Henrik Wergelandsgt 27, 4666 KRISTIANSAND S

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Få en effektiv kardioøkt på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum med vår toppmoderne elipsemaskin. Bli med og ta treningen din til neste nivå med vårt brede utvalg av treningsutstyr og moderne fasiliteter.
Opplev vår nyeste tillegg til Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum - vårt tur- og treningsområde. Nyt en spennende og variert treningsopplevelse i dette unike området, designet for å gi deg en morsom og effektiv treningsøkt.
Få en sterkere og mer funksjonell kropp med kettlebells på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Vårt frivektsområde tilbyr et bredt utvalg av vekter og utstyr for å styrke og tone musklene dine.
Utforsk vårt varierte utvalg av treningsapparater og manualer på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Ta treningen din til neste nivå med vårt omfattende utstyr som er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål.
Utforsk våre frivektsområder for effektiv styrketrening på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Med et bredt utvalg av vekter og utstyr kan du skape en skreddersydd treningsopplevelse som passer dine behov og mål.
Våre frivektsområder for effektiv styrketrening på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Med et bredt utvalg av vekter og utstyr kan du skape en skreddersydd treningsopplevelse som passer dine behov og mål.
Utforsk våre styrketreningsracks for effektiv knebøytrening på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Med våre profesjonelle racks og utstyr kan du utføre knebøyøvelser på riktig måte og få maksimalt utbytte av treningen din.
Finn ditt perfekte frivektsområde med manualer og benker for variert og effektiv styrketrening på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Med et bredt utvalg av manualer og benker kan du skape en skreddersydd treningsrutine som passer dine behov og mål.
Opplev effektiv og variert styrketrening med våre knebøy racks på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Vårt styrkeområde tilbyr et bredt utvalg av utstyr og fasiliteter som lar deg utføre knebøyøvelser på riktig måte og få maksimalt utbytte av treningen din.
Oppbevar treningsutstyret ditt sikkert og praktisk i våre garderobeskap på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Våre skap gir deg den perfekte oppbevaringsløsningen for klær, sko og personlige eiendeler mens du trener.
Frisk opp etter treningen med våre moderne garderober og rene toaletter på Fresh Fitness treningssenter i Kristiansand sentrum. Våre fasiliteter gir deg alt du trenger for å friske opp og gjøre deg klar før eller etter treningen.
1/11
Velkommen til Fresh Fitness Kristiansand Sentrum! Du finner senteret midt i Kristiansands bykjerne. Vi har store, romslige lokaler med trening fordelt på to etasjer. På vårt treningssenter finner du et godt utvalg treningsapparater og stor sone for frivekter. I tillegg har vi flere tredemølller, spinningsykler og elipsemaskiner. Renhold, ryddighet og en god treningsopplevelse er vår førsteprioritet. Gåavstand fra buss og parkering. 100 meter fra Markens.

Fasiliteter

  • Personlig trenere
  • Garderober
  • Ekspress garderobeskap
  • Store frivektsområder
  • Treningssenter over to etasjer
  • Sentral beliggenhet
  • Pusset opp i 2023
  • Gateparkering
  • Kondisjonsavdeling