Treningssenter Vågsbygd Kjos

Adresse

Vågsbygd Ringvei 5A, 4620 KRISTIANSAND S

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, har vi et omfattende utvalg av kardiostasjoner, inkludert tredemøller, for de som ønsker å trene kondisjon og forbedre sin fysiske form. Våre tredemøller er av høy kvalitet og moderne design, og gir deg muligheten til å variere tempo, incline og intensitet for en effektiv og morsom treningsøkt.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, tilbyr vi et variert utvalg av frivekter for de som ønsker å styrke og forme kroppen. Våre frivekter inkluderer alt fra håndvekter og vektstenger til kettlebells og vektplater, slik at du kan utføre et bredt spekter av styrke- og vektøvelser.
Våre frivekter på Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, er tilgjengelige for alle medlemmer og gjester som ønsker å trene styrke og øke muskelmasse. Våre erfarne trenere og ansatte er tilgjengelige for å veilede deg i riktig teknikk og hjelpe deg med å sette opp en effektiv treningsrutine med frivekter som passer dine mål og behov.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, har vi et dedikert område for tøying og fleksibilitetstrening. Vårt tøyeområde er utstyrt med matter og annet utstyr for å hjelpe deg med å utføre effektive tøyeøvelser for å forbedre fleksibiliteten og forebygge skader.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, tilbyr vi et bredt utvalg av moderne og høykvalitets treningsapparater for å dekke alle dine treningsbehov. Våre treningsapparater inkluderer alt fra kardiomaskiner som tredemøller, elliptiske maskiner og sykler, til styrkeapparater som benpress, brystpress og maskiner for mageøvelser.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, tilbyr vi et variert utvalg av treningsracks for å dekke ulike behov og treningsmål. Våre treningsracks inkluderer blant annet squat racks, power racks, smith maskiner og andre styrke- og vektstangsstativer. Disse treningsrackene er designet for å hjelpe deg med å utføre et bredt spekter av styrke- og vektstangøvelser med riktig teknikk og sikkerhet.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, har vi moderne og praktiske garderober for våre medlemmer. Våre garderober er utstyrt med skap eller garderobeskap hvor du trygt kan oppbevare dine eiendeler mens du trener. Vi har også dusjfasiliteter tilgjengelig for de som ønsker å friske seg opp etter treningen.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, tilbyr vi et variert utvalg av treningsutstyr, inkludert kettlebells. Kettlebells er et populært og effektivt verktøy for styrketrening, funksjonell trening og kondisjonstrening.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos, tilbyr vi et velutstyrt frivektsområde for våre medlemmer. Vårt frivektsområde er designet for deg som ønsker å trene med frie vekter, som vektstenger, vektskiver og manualer.
Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd, Kjos har en moderne og innbydende fasade som skiller seg ut i nærområdet.
1/11
Velkommen til Fresh Fitness Vågsbygd Kjos, et stort og lyst treningssenter på Vågsbygd. Her finner du variert utvalg av styrketreningsapparater, flere løftestasjoner og solid utvalg frivekter. Vi har også stor kondisjonavdeling med tredemøller, spinningsykler og elipsemaskiner. Trenger du hjelp til å nå dine treningsmål eller trenger veiledning på hvordan få maksimal utnyttelse av treningen? Våre personlige trenere har lang erfaring og kan bidra til at du lykkes med din trening. Det er gratis parkering foran og bak bygget.

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Strechingområde
  • Stor frivektsavdeling
  • Gratis parkering
  • Kondisjonsavdeling
  • Styrketreningsapparater