Treningssenter Lund

Adresse

Industrigaten 6, 4632 KRISTIANSAND S

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi et omfattende utvalg av styrketreningsapparater for å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål. Våre styrketreningsapparater er av høy kvalitet og er designet for å gi deg effektive og sikre treningsøkter. Uansett om du ønsker å trene overkropp, underkropp, kjernemuskulaturen eller spesifikke muskelgrupper, har vi et bredt utvalg av maskiner og apparater tilgjengelig for deg.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi et bredt utvalg av treningsbenker og manualer for styrketrening. Våre treningsbenker er designet for å gi deg mulighet til å utføre et variert utvalg av styrkeøvelser, enten du trener overkropp, underkropp eller kjernemuskulaturen.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi et komplett utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert våre cage-stasjoner. Cage-stasjoner er allsidige og effektive verktøy for styrketrening, da de tilbyr et stort utvalg av muligheter for ulike øvelser som benkpress, knebøy, pull-ups, dips og mye mer.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi et bredt utvalg av styrketreningsutstyr, inkludert både frivekter og styrkeapparater. Vårt utstyr er designet for å dekke alle behov og preferanser når det gjelder styrketrening, og våre erfarne treningsveiledere vil være tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne riktig utstyr og oppsett for dine treningsmål.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund har vi et utvalg av kardiostasjoner tilgjengelig, inkludert tredemøller. Tredemøller er en effektiv måte å få opp pulsen og forbrenne kalorier på, samtidig som de gir deg muligheten til å trene kondisjon og øke din generelle helse og velvære.
På Fresh Fitness treningssenter i Lund tilbyr vi et dedikert område for tøying og frivektsøvelser. Vårt tøyeområde er designet for å hjelpe deg med å forbedre fleksibiliteten din, forebygge skader og øke bevegeligheten din.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi et bredt utvalg av styrkeapparater, inkludert kvalitetsprodukter fra Inotec. Inotec er anerkjent for å produsere holdbare og effektive styrkeapparater som er designet for å gi deg en effektiv styrketreningsopplevelse.
På Fresh Fitness treningssenter i Lund tilbyr vi et omfattende utvalg av styrkeapparater for effektiv styrketrening. Vårt styrkeområde er designet for å imøtekomme behovene til både nybegynnere og erfarne treningsutøvere, og våre erfarne trenere står klare til å veilede deg gjennom riktig bruk av utstyret og utvikle et skreddersydd styrketreningsprogram for deg.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lund tilbyr vi moderne og komfortable garderober med praktisk oppbevaring for dine treningsklær og eiendeler. Våre garderober er designet for å gi deg en stressfri og komfortabel opplevelse før, under og etter treningen.
Velkommen til Fresh Fitness-treningssenteret i Lund! Vår resepsjon er det første stoppestedet for alle våre medlemmer og besøkende.
1/10
Velkommen til Fresh Fitness Lund! Du finner senteret i Lund i Kristiansand. Vi har store, romslige lokaler. På vårt treningssenter finner du et godt utvalg treningsapparater og stor sone for frivekter. I tillegg har vi flere tredemølller, spinningsykler og elipsemaskiner. Har du spørsmål om trening eller trenger hjelp til å komme igang? Ta kontakt med våre personlige trenere Gratis parkering utenfor senteret.

Fasiliteter

  • Personlig trenere
  • Garderober
  • Ekspress garderobeskap
  • Store frivektsområder
  • Sentral beliggenhet
  • Pusset opp i 2023
  • Kondisjonsavdeling
  • Gratis parkering