Treningssenter Vågsbygd Lumber

Adresse

Lumberveien 5-7, 4621 KRISTIANSAND S

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd har vi et bredt utvalg av treningsutstyr, inkludert Lumber frivekter. Disse frivektene er ideelle for styrketrening, muskelbygging og økt kroppsstyrke.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd har vi et dedikert område for bruk av Lumber frivekter. Dette området er spesielt designet for styrketrening med frivekter og gir deg muligheten til å utføre en rekke øvelser for å trene ulike muskelgrupper og øke din styrke og muskelmasse.
Vårt Lumber frivektsområde er utstyrt med et bredt utvalg av frivekter i ulike størrelser og vekter, slik at du kan tilpasse treningen din etter dine individuelle behov og mål. Våre erfarne og profesjonelle trenere er tilgjengelige for å gi veiledning og tips om riktig teknikk og øvelser, slik at du kan få mest mulig ut av treningen din og oppnå ønskede resultater.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd kan du benytte deg av våre Lumber tredemøller for en effektiv og variert kondisjonstrening. Våre tredemøller er av høy kvalitet og tilbyr ulike innstillinger og funksjoner for å tilpasse treningen etter dine behov og mål.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd har vi en dedikert kardiostasjon med Lumber utstyr for effektiv og variert kardiotrening. Vårt kardiostasjonsområde er utstyrt med en rekke Lumber maskiner, inkludert tredemøller, elliptiske maskiner, sykler og romaskiner, som gir deg muligheten til å trene kondisjon på en morsom og utfordrende måte.
Med våre Lumber kardiostasjonsmaskiner kan du justere intensiteten og motstanden for å tilpasse treningen etter dine individuelle behov og mål. Enten du ønsker å øke utholdenheten, forbrenne kalorier eller forbedre hjerte- og lungefunksjonen, vil vårt kardiostasjonsområde hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd kan du utføre styrketrening i vårt Lumber frivektsområde. Vårt frivektsområde er utstyrt med et bredt utvalg av Lumber vekter og styrkeapparater som gir deg muligheten til å trene alle store muskelgrupper på en effektiv og trygg måte.
På Fresh Fitness treningssenter i Vågsbygd tilbyr vi et moderne og velutstyrt Lumber frivektsområde for effektiv styrketrening. Vårt frivektsområde har et variert utvalg av Lumber vekter og styrkeapparater som passer for alle nivåer av treningserfaring.
1/9
Velkommen til Fresh Fitness Vågsbygd Lumber, et stort og lyst treningssenter med alt av kondisjonsutstyr, mange styrketreningsapparater og stor frivektsavdeling. Trenger du hjelp til å nå dine treningsmål eller trenger veiledning på hvordan få maksimal utnyttelse av treningen? Her har vi også personlige trenere med lang erfaring som kan bidra til at du lykkes med din trening. Treningssenteret er sentralt beliggende i Lumberveien 5. ⁣Kort vei til offentlig kommunikasjon og gratis parkering rett utenfor.⁣

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Strechingområde
  • Stor frivektsavdeling
  • Gratis parkering
  • Kondisjonsavdeling
  • Personlig trening
  • Styrketreningsapparater