På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert et turf-område, frivektsområde og manualer. Vårt turf-område er designet for å gi deg muligheten til å trene funksjonell styrke og kondisjon på en utfordrende måte.

Q and A: Bare Trening og Spring blir til Fresh Fitness

Fresh Fitness har over lang tid drevet utviklingen av treningsbransjen i Norge, og er en veletablert aktør i det norske markedet. For å kunne tilby best mulig trening til lavest mulig pris til enda flere innbyggere i Norge ser vi stadig etter nye lokasjoner.

Bare Trening og Spring har gjennom sine 7 treningssentre på Sørlandet bygget en sterk markedsposisjon. De 7 lokasjonene passer bra til Fresh Fitness’ konsept og Fresh Fitness har derfor inngått en avtale med Bare Trening Sør AS om et oppkjøp. Bare Trening og Spring ble omprofilert til Fresh Fitness i august 2022.

Hva skjer med sentrene til Bare Trening og Spring nå? Det kommer til være nøyaktig som før. Vi er her, velkommen inn for å trene!

Hva skjer med mitt medlemskap, blir det endret? Fredag 12. august ble det sendt ut en e-post til alle medlemmer Bare trening sør og Spring Vågsbygd. E-posten ble sendt til mailadressen du hadde registrert i det respektive systemet. Dersom du ikke har mottatt e-posten, sjekk spamfilteret og eventuelt ta kontakt med vår medlemsservice.

Hvordan blir det når jeg kommer til mitt treningssenter for å trene? Første halvdel i august ble alle sentrene omprofilert til Fresh Fitness. Du er velkommen til et freshere senter med det samme gode treningstilbudet.

Kommer sentrene til å bytte navn? Ja, alle våre sentre bytter navn i forbindelse med overgangen. Her ser du en oversikt over alle våre sentre inndelt etter regioner. Scroll ned til region Sørlandet.

Får jeg nye medlemsvilkår? Frem til senteret formelt har blitt til Fresh Fitness gjelder eksisterende medlemsvillkår, deretter Fresh Fitness medlemsvillkår.

Kommer alle Fresh Fitness-medlemmer til å få trene på sentrene til Bare Trening og Spring nå? Fra 15. august vil alle med Fresh Fitness-medlemskap med tilgang til alle sentre også få tilgang til sentrene til Bare Trening og Spring.

Hvordan blir det med betaling?

Din eksisterende betalingsavtale vil fortsette å løpe som før – du trenger ikke foreta deg noe. Bare Trening og Spring vil trekke månedsbeløpet som vanlig den 1. september. Når Fresh Fitness, Bare Trening og Spring juridisk slås sammen vil Fresh Fitness trekke månedsbeløpet via din eksisterende betalingsavtale.

Dersom du fremdeles lurer på noe, ta kontakt med vårt medlemsservice her