Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i Fresh Fitness? Så utrolig hyggelig. Du er hjertelig velkommen til oss.

Er du mellom 15 og 18 år, må du se en kort introduksjonsvideo før du kan bli medlem. Les mer om denne her.

Har du vært medlem hos oss tidligere kan du enkelt bli medlem igjen her på nettsiden eller på senteret i resepsjonen under bemannet åpningstid. Du kan ta med deg ditt gamle medlemsarmbånd.

Obs: Har du trent hos oss tidligere og opplever problemer med å melde deg inn på nytt, vennligst kontakt vår kundeservice for hjelp.

Medlemmer uten binding kan enkelt bytte til et annet medlemskap via mine sider, eller i vår nye app under 'Endre medlemskap'.

Medlemmer med bindingstid må ta kontakt med kundeservice på chat eller kontaktskjema.

Vi har tre ulike medlemskap:

Fresh Basic-medlemskap passer for alle over 15 år som ønsker studiotrening på ett senter.

Uten bindingstid: 399,- mnd. / Med bindingstid: 299,- mnd.

Fresh Flex-medlemskap passer for alle over 15 år som ønsker studiotrening på alle våre senter i Norge.

Uten bindingstid: 449,- mnd / med bindingstid: 349,- mnd.

Fresh Smart-medlemskap passer for over 15 år som ønsker tilgang til alle våre senter og muligheten til å ta med en venn opp til 30 ganger hver måned. Medlemskapet inkluderer også gruppetimer på Fresh Fitness Ski og våre sentre i Trondheim.

Uten bindingstid: 499,- mnd / med bindingstid: 399,- / mnd.

Bli medlem her

Bindingstid betyr at du må betale minimum 12 månedlige medlemsavgifter før medlemskapet kan avsluttes. Dette er noe du avtaler når du inngår medlemskapet. Dersom du sier opp etter at bindingstiden har utløpt, vil det være en oppsigelsestid.

Har du valgt et medlemskap uten binding, vil det fremdeles være en oppsigelsestid.

Oppsigelsestid betyr at medlemskapet vil vare ut påfølgende måned etter at oppsigelsen er gitt til Fresh Fitness. Sier du for eksempel opp i januar (uavhengig av dato), vil medlemskapet løpe ut februar, med mindre du har bindingstid.

Hos Fresh har vi aldersgrense fra 15 år og oppover. Alle nye medlemmer under 18 år må se en kort introduksjonsvideo før du møter opp på trening. Videoen gir en rask innføring i hvordan oppføre seg på senter og trene trygt. Den inkluderer do's and don'ts på senter, kroppspress og bruk av kosttilskudd.

Etter å ha fullført videoen og besvart 5 enkle spørsmål, mottar du et studiosertifikat som du må vise på senter ved forespørsel. Husk derfor å lagre studiosertifikatet og ha det lett tilgjengelig.

Her finner du link til video

Vi i Fresh mener at medlemskapet er allerede såpass billig at det skal være overkommelig for de som ønsker, derfor har vi ikke egne priser for studenter og seniorer.

Når du melder deg inn kan du hente et medlemsarmbånd på senteret når resepsjonen er bemannet. Se når senteret ditt er bemannet her.

Du kan lese våre regler og vilkår her: Regler og vilkår