Vi holder alle våre sentre åpent hver dag, 365 dager i året, fra klokken 05.00 til 23.00.

Alle er hjertelig velkommen til oss på en prøvetime.

Vi tilbyr drop-in til 149,-. Drop-in time fungerer som en prøvetime, og gjelder samme dag du kjøper det (inneværende dag).

Les mer og kjøp drop-in her.

Dersom du har Fresh basic-medlemskap kan du trene på ett senter.

Har du Fresh Flex eller Fresh Smart kan du trene på alle våre treningssentre i Norge!

Ja. Du kan trene hos oss fra den dagen du fyller 15 år.

Alle nye medlemmer under 18 år se en kort introduksjonsvideo før du møter opp på trening. Her får du en rask innføring i hvordan oppføre seg på senter og hvordan trene trygt og effektivt. Den inkluderer blant annet do's and don'ts på senter, kroppspress og bruk av kosttilskudd.

Etter du har sett hele videoen og besvart 5 enkle spørsmål, mottar du et studiosertifikat som du må vise på senter ved forespørsel. Husk derfor å laste det ned eller ta skjermbilde av studiosertifikatet.

Pssst, videoen er også tilgjengelig for deg over 18 år. 😌

Her finner du link til video

Det er best plass på senter utenfor våre mest besøkte tider: 16-19 på hverdager.

Når senteret er ubemannet bruker du medlemsbåndet eller QR-koden i Fresh Fitness-appen for å komme inn.

Alle våre sentre er tilknyttet alarmselskap med tilgjengelige alarmknapper i studioet. I tillegg er senteret video-overvåket. Hjertestartere er tilgjengelig på alle våre sentre.

Parkeringsordning ved senteret reguleres av parkeringsselskapet som drifter på området. Vi er ikke under noen omstendighet ansvarlig dersom du bryter med vilkårene, eller dersom du blir ilagt parkeringsavgift.

Vi har egne parkeringsplasser for våre medlemmer på mange av våre sentre. Finn ditt senter her for å se informasjon om parkeringsmuligheter.

Har du funnet en personlig trener du vil samarbeide med? Topp! Da kan du kjøpe klipp her.

Eller:

Du kan også kjøpe klipp via Mine sider og så finne en personlig trener her eller få hjelp av våre hyggelige ansatte i resepsjonen i bemannet åpningstid

Merk: Det er ulike priser basert på PT'ens nivå. Her kan du lese mer om nivåene.

Alle våre sentre med flere etasjer har heis, med unntak av Ski, Carl Berner og Strømmen. I de tilfeller vi ikke har anledning til å utlevere nøkkel til egen inngangsdør står vi klare til å hjelpe deg når senteret er bemannet.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med vår kundeservice.

Gå tilbake til senteret og ta kontakt med oss i resepsjonen. Når vi stenger gjør vi en kontroll av senteret. Gjenglemte ting blir automatisk tatt vare på i en periode. Vi gjør oppmerksom på gjenglemte ting kun oppbevares i en kort periode.

Gruppetimer avvikles gradvis på flere av våre sentre

I årene som kommer vil vi sette større fokus på studiotrening og øke kapasiteten på studioarealet på våre sentre. Som et ledd i denne utviklingen vil vi benytte gruppetimesalene, og det er med et tungt hjerte vi avvikler gruppetimetilbudet på flere av våre sentre. Her finner du svar på spørsmål angående avviklingen.

Vi tilbyr fremdeles gruppetrening på følgende sentre:

Trondheim:

Østlandet:

Oversikt over bemanningstider finner du på våre sentersider.

Unntak i bemanningstider finner du her.

Om du har glemt ditt medlemsbånd kan du benytte QR koden i appen for å komme inn. Om du har mistet dette vil vi anbefale at du kontakter resepsjonen på senter i bemannet åpningstid for hjelp.

Last ned vår Fresh Fitness Norge-app og bruke QR koden som ditt digitale adangskort

Så gøy du vil være med på en gruppetime hos oss. Du kan være med på gruppetimer om det er ønskelig. Det koster da 30,- pr gang du deltar.