Vi tilbyr drop-in til kr 149, som fungerer som en prøvetime og gjelder samme dag du kjøper det.

Les mer og kjøp drop-in her.

Hos Fresh har vi aldersgrense fra 15 år og oppover. Alle nye medlemmer under 18 år må se en kort introduksjonsvideo før du møter opp på trening. Videoen gir en rask innføring i hvordan oppføre seg på senter og trene trygt. Den inkluderer do's and don'ts på senter, kroppspress og bruk av kosttilskudd.

Etter å ha fullført videoen og besvart 5 enkle spørsmål, mottar du et studiosertifikat som du må vise på senter ved forespørsel. Husk derfor å lagre studiosertifikatet og ha det lett tilgjengelig.

Her finner du link til video

Alle våre sentre er tilknyttet et alarmselskap med tilgjengelige alarmknapper i studioet. I tillegg er senteret video-overvåket, samt at det finnes hjertestartere på alle våre sentre.

Alle våre sentre med flere etasjer har heis med unntak av Ski, Carl Berner og Strømmen. I tilfellene hvor vi ikke har anledning til å utlevere nøkkel til egen inngangsdør, står vi klar til å hjelpe deg når senteret er bemannet.

I årene som kommer vil vi sette større fokus på studiotrening og øke kapasiteten av våre studioareal. Som et ledd i denne utviklingen vil vi benytte gruppetimesalene og derfor har vi valgt å avvikle gruppetimer på flere av våre sentre.

Vi tilbyr fremdeles gruppetrening på følgende sentre:

Trondheim:

Østlandet:

Her finner du svar på spørsmål angående avviklingen.

Om du vil være med på gruppetimer uten et aktivt medlemskap, så koster det kr 30 per gang du deltar. Ta kontakt i resepsjonen når senteret er bemannet, så hjelper de deg.