Treningssenter Ås

Adresse

Moerveien 8, 1430 ÅS

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag til torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Velkommen til Fresh Fitness treningssenter i Ås! Ta det første steget mot en sunnere og sterkere kropp med vårt varierte utvalg av treningsfasiliteter og gruppetimer. Vi hjelper deg med å nå dine helse- og treningsmål.
Øk din kondisjon på Fresh Fitness treningssenter i Ås med våre moderne tredemøller og kardiostasjoner! Med varierte treningsmuligheter og motiverende atmosfære, er vi her for å hjelpe deg med å nå nye høyder i din trening.
Styrk musklene og utfordre deg selv hos Fresh Fitness treningssenter i Ås med vårt utvalg av frivekter og manualer! Uansett om du er nybegynner eller erfaren, våre treningsfasiliteter og utstyr er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål.
Utforsk vårt omfattende utvalg av håndvekter og frivekter på Fresh Fitness treningssenter i Ås! Vårt dumbbell frivektområde er perfekt for styrketrening og muskeloppbygging. Uansett nivå eller mål, våre moderne treningsfasiliteter er her for å hjelpe deg med å nå dine fitnessmål.
1/4
Velkommen til Fresh Fitness Ås, et moderne treningssenter med kondisjonstrening, styrkeapparater, stort frivektsområde og performance-sone med løpebane. Et senter med god stemning og alt du trenger for en flott treningsøkt! Plassert sentralt i Ås, Moerveien 8, rett ovenfor togstasjonen.

Fasiliteter

  • Sentral beliggenhet
  • Treningssenter på 885 kvm
  • Godt utstyrt
  • Garderobe og dusjfasiliteter
  • Frivektssone