Treningssenter Hauketo

Adresse

Hauketoveien 8, 1266 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Oppdag inngangspartiet til Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vår moderne og innbydende fasade ønsker deg velkommen til et inspirerende treningsmiljø. Med toppmoderne utstyr og motiverende treningsmuligheter, er vårt treningssenter det perfekte stedet for å nå dine treningsmål.
Utforsk vårt imponerende utvalg av tredemøller på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Våre toppmoderne tredemøller tilbyr en effektiv måte å forbedre kardiovaskulær helse, øke kondisjonen og forbrenne kalorier. Enten du foretrekker å gå, jogge eller løpe, har vi tredemøller som passer for alle treningsnivåer.
Opplev vårt moderne frivektsområde på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vårt styrketreningsområde er utstyrt med et bredt utvalg av frivekter og styrkeapparater som gir deg muligheten til å utføre effektive og varierte styrketreningsøkter.
Fornye styrketreningen din med toppmoderne Inotec-utstyr på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vårt frivektsområde er utstyrt med avanserte Inotec-styrkeapparater som gir deg muligheten til å trene på en effektiv og sikker måte.
Utforsk vårt frivektsområde på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vårt område er utstyrt med et bredt utvalg av manuelle vekter og benker som vil gi deg muligheten til å skape varierte og effektive styrketreningsøkter.
Utforsk vårt frivektsområde på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vårt område er utstyrt med et bredt utvalg av manuelle vekter og benker som vil hjelpe deg med å skape effektive styrketreningsøkter. Uansett om du er nybegynner eller erfaren i styrketrening, våre erfarne trenere er her for å veilede deg gjennom riktige teknikker og øvelser for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
Slapp av og forbered kroppen din i vårt komfortable tøyerom på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vår avslappende tøyesone gir deg et rolig sted å strekke ut musklene før og etter trening, og hjelper deg med å forbedre fleksibiliteten og forebygge skader.
Kickstart treningsrutinen din på vårt kardiostasjon på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Utforsk vårt utvalg av sykler og tredemøller som vil hjelpe deg med å øke utholdenheten din, forbrenne kalorier og forbedre hjerte-helsen din.
Utforsk vårt moderne kardiostasjon og frivektområde på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Våre kardiomaskiner og styrkeapparater er designet for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål og forbedre din fysiske form.
Besøk vårt topp moderne kardiostasjon og frivektområde på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vår Inotec utstyr er det mest avanserte på markedet, designet for å gi deg den beste treningserfaringen.
Oppbevar treningsutstyret ditt sikkert og enkelt i våre garderober og skap på Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Våre romslige og sikre skap gir deg muligheten til å lagre dine eiendeler mens du trener, slik at du kan ha full fokus på treningen din.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter på Hauekto! Vårt innbydende inngangsparti gir deg umiddelbart en følelse av energi og motivasjon for treningen din. Med en moderne og stilfull gate som leder vei til treningsenteret vårt, vil du føle deg inspirert til å komme i gang med treningen din.
1/12
Velkommen til Fresh Fitness Hauketo. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, og dyktige personlig trenere. Treningssenteret finner du et steinkast fra Hauketo togstasjon. Inngangen er på baksiden av bygget, og for å komme inn døren fra bakkeplan bruker du medlembåndet på leseren. Senteret har to etasjer med bredt treningsutvalg. Frivektsone, kondisjonsapparater og variert treningsutstyr. Kjører du bil? Vi har gratis parkering.

Fasiliteter

  • Personlige trenere
  • Treningssenter på 1300 kvm
  • Ekspress garderobeskap
  • Store frivektsområder
  • Fine garderober
  • Gratis parkering