Treningssenter Ski

Adresse

Kjeppestadveien 2, 1400 SKI

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
16-20

Spesielle åpningstider

Besøk Fresh Fitness-treningssenteret i Ski og opplev en flott og moderne fasade ved inngangen til senteret. Vår inngang er designet for å være innbydende og lett gjenkjennelig, slik at du enkelt kan finne veien til oss når du kommer for å trene.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Ski tilbyr vi et bredt utvalg av styrketreningsmanualer som kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre effektive styrketreningsøkter.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Ski tilbyr vi et variert utvalg av treningsmanualer som inkluderer instruksjoner og veiledning om riktig bruk av treningsbenker. Treningsbenker er et viktig verktøy i styrketreningen og kan brukes til en rekke ulike øvelser som aktiverer forskjellige muskelgrupper i kroppen.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Ski er det viktig for oss å tilby en sikker og praktisk garderobeløsning for våre medlemmer. Vi har moderne og romslige garderober der du kan oppbevare dine personlige eiendeler mens du trener. Våre garderober har låsbare skap hvor du trygt kan oppbevare verdisakene dine mens du er på treningssenteret.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Ski tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr for styrketrening med frivekter. Frivekter er viktige verktøy i styrketreningen da de gir deg mulighet til å trene med større bevegelsesfrihet og aktivere flere muskelgrupper samtidig.
1/5
Velkommen til Fresh Fitness Ski, Follo - vårt aller første treningssenter! Her har du alt du trenger på en plan. Tren styrke, kondisjon, bli med på populære gruppetimer og tøy ut i stretchingsonen. Du finner oss i 2. etasje i samme bygning som Coop extra og Staples, et steinkast fra Circle K.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1000 kvm
  • Gruppetimer
  • Personlig trening
  • Frivekt- og cardiosone
  • Garderober og dusj