Treningssenter Grønland

Adresse

Grønlandsleiret 25, 0190 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness - Grønland: Kardiostasjon med topp moderne tredemøller til lavpris.
Få den beste treningsopplevelsen på Fresh Fitness Grønland med våre Inotec apparater.
Få en effektiv kardiotrening med våre avanserte elipsemaskiner på Fresh Fitness treningssenter på Grønland.
Utforsk vårt utvalg av frivekter, manualer og benker på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Med toppmoderne utstyr og profesjonelle trenere kan du nå dine treningsmål på en effektiv og trygg måte.
Hold treningsutstyret ditt trygt og pent med våre garderober, skap og oppbevaringsmuligheter på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Vi tilbyr praktiske løsninger slik at du kan fokusere på treningen din uten bekymringer.
For en effektiv styrketreningsøkt, utforsk vårt utvalg av racks og treningsstativ på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Våre toppmoderne utstyr gir deg muligheten til å ta treningen din til neste nivå og oppnå dine mål raskt og effektivt.
Utforsk vårt brede utvalg av Inotec styrketreningsapparater på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Disse toppmoderne apparatene er designet for å gi deg en effektiv og sikker styrketreningsøkt. Uansett hva dine treningsmål er, vil våre Inotec-apparater hjelpe deg med å nå dem.
Få mest mulig ut av treningen din med vårt frivektsområde utstyrt med toppmoderne Inotec-apparater på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Vårt frivektsområde tilbyr et bredt utvalg av vekter og utstyr som vil hjelpe deg med å styrke og forme kroppen din.
Utforsk vårt moderne frivektsområde og tøyerom på Fresh Fitness treningssenter på Grønland. Vårt frivektsområde er utstyrt med et bredt utvalg av vekter og utstyr for å tilfredsstille alle dine styrketreningsbehov, mens vårt tøyerom gir deg et rolig og avslappende miljø for å strekke ut og forbedre fleksibiliteten din.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter på Grønland! Vår imponerende inngangsport gir deg et innblikk i den energiske og motiverende atmosfæren du vil oppleve inne i vårt moderne treningsanlegg.
1/10
Velkommen til Fresh Fitness Grønland. Et treningseldorado med en stor frivektsone, utholdenhetsapparater og cage! Vi har også flere dyktige personlig trenere som gjerne hjelper deg med å komme i gang. Treningssenteret ligger sentralt på Grønland i Oslo. Vi holder til i 2. etasje like ved Kaffebrenneriet og Grønland kirke. For å komme inn hoveddøren på gateplan bruker du medlemsbåndet ditt.

Fasiliteter

  • Personlige trenere
  • Treningssenter på 1500 kvm
  • Flotte garderober
  • Ekspress garderobeskap
  • Stort frivektsområde
  • Gateparkering