Treningssenter Manglerud

Adresse

Plogveien 6, 0612 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - fredag
16-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness på Manglerud er et moderne og velutstyrt treningssenter som tilbyr et variert utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og målsetninger. Med et bredt utvalg av treningsapparater, frivekter og funksjonelt utstyr, har senteret alt du trenger for en effektiv og variert styrketreningsøkt.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud finner du et bredt utvalg av treningsbenker og manualer som kan brukes til å utføre ulike styrketreningsøvelser. Treningsbenker er et viktig verktøy for styrketrening da de gir støtte og muliggjør en rekke variasjoner i øvelsene.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr et bredt utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og målsetninger. Med moderne utstyr og erfarne personlige trenere, kan du utføre effektive og varierte styrketreningsøkter som passer for deg.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr et bredt utvalg av frivekter og manualer som kan brukes til styrketrening. Frivekter og manualer er effektive verktøy som kan bidra til å bygge styrke, øke muskelmasse og forbedre kroppssammensetningen.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr et moderne og funksjonelt knebøystativ som kan brukes til styrketrening. Knebøy er en av de mest effektive øvelsene for å bygge styrke i ben, setemuskulatur og kjernemuskulatur.
Fresh Fitness på Manglerud er et moderne og velutstyrt treningssenter som tilbyr et variert utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og målsetninger. Med et bredt utvalg av treningsapparater, frivekter og funksjonelt utstyr, har senteret alt du trenger for en effektiv og variert styrketreningsøkt.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud kan du benytte deg av et variert utvalg av manualer og frivekter i din styrketrening. Disse redskapene gir deg muligheten til å utføre et bredt spekter av øvelser som vil bidra til å bygge muskler og styrke kroppen din.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr moderne og funksjonelle tøyerom for medlemmene sine. Disse tøyerommene er designet for å gi deg et behagelig og privat område der du kan utføre tøyeøvelser før og etter trening.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud har vi et godt utvalg av knebøystativ og racks tilgjengelig for våre medlemmer. Disse stativene og racksene er designet for å gi deg en trygg og effektiv plattform for å utføre knebøy-øvelser, som er en av de mest populære og effektive øvelsene for å bygge styrke og muskelmasse i bena og kroppens kjerne.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud har vi et bredt utvalg av kardiomaskiner tilgjengelig, inkludert toppmoderne tredemøller. Våre tredemøller er designet for å gi deg en effektiv og motiverende løpeopplevelse uansett om du er nybegynner eller en erfaren løper.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et utvalg av garderobeskap og oppbevaringsmuligheter for våre medlemmer. Vi forstår viktigheten av å ha et sikkert sted å oppbevare verdisakene dine mens du trener, og våre garderobeskap er designet med dette formålet i tankene.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et bredt utvalg av kardiomaskiner, inkludert topptrente ellipsemaskiner og sykler. Disse maskinene er designet for å gi deg en effektiv og motiverende kardiotrening som passer for alle fitnessnivåer.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et utvalg av kardiomaskiner, inkludert tredemøller som er perfekte for løpingstrening. Våre tredemøller er designet for å gi deg en effektiv og motiverende løpeøkt uansett hvilket fitnessnivå du er på.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et utvalg av kardiomaskiner, inkludert tredemøller som er perfekte for løpingstrening.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et dedikert tøyeområde hvor du kan utføre ulike stretching- og avspenningsteknikker for å forbedre fleksibiliteten, forebygge skader og forbedre restitusjonen etter trening.
På Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr vi et bredt utvalg av topp moderne treningsapparater som er designet for å hjelpe deg med å nå dine helse- og fitnessmål.
Besøk Fresh Fitness treningssenter på Manglerud for å benytte deg av våre moderne treningsapparater og oppleve fordelene med å trene på et godt utstyrt treningssenter. Uansett hva dine fitnessmål måtte være, vil våre treningsapparater kunne hjelpe deg med å nå dem og motivere deg til å holde deg aktiv og sunn.
Besøk Fresh Fitness treningssenter på Manglerud og opplev vår imøtekommende og profesjonelle resepsjonstjeneste. Vår resepsjon er bemannet av vennlige og kunnskapsrike medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt du trenger for en positiv og effektiv treningsopplevelse.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter på Manglerud! Vårt innbydende inngangsparti ønsker deg velkommen med et moderne og stilfullt design, skapt for å gi deg en positiv og motiverende start på treningen din.
Besøk Fresh Fitness treningssenter på Manglerud og opplev våre moderne og funksjonelle garderobefasiliteter.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr et bredt utvalg av moderne og effektive treningsapparater for styrketrening. Vi er stolte av å kunne tilby våre medlemmer høykvalitetsutstyr som er designet for å hjelpe deg med å nå dine styrke- og fitnessmål på en trygg og effektiv måte.
Besøk Fresh Fitness treningssenter på Manglerud og opplev vårt imponerende utvalg av racks for styrketrening. Våre racks er designet for å optimalisere din styrketreningsøkt ved å tilby deg et sikkert og effektivt sted å utføre øvelsene dine.
Når du besøker Fresh Fitness treningssenter på Manglerud, vil du først bli ønsket velkommen av vår innbydende resepsjon i inngangen. Vår resepsjon er ditt første stopp for å melde deg inn, få informasjon om våre tjenester og fasiliteter, og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.
Besøk Fresh Fitness treningssenter på Manglerud for en effektiv og variert styrketreningsopplevelse. Vårt treningssenter tilbyr et bredt utvalg av styrkeutstyr og fasiliteter som er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine styrketreningsmål.
Fresh Fitness treningssenter på Manglerud tilbyr et bredt utvalg av styrketreningsutstyr, inkludert manualer, som er perfekte for å styrke og tone musklene dine. Manualer, også kjent som håndvekter, er et populært verktøy for styrketrening fordi de gir en utfordrende og allsidig måte å trene på.
1/25
Velkommen til Fresh Fitness Manglerud, Oslo. Nyoppusset treningssenter over to plan med bredt treningstilbud på Manglerud senter. Fresh Fitness Manglerud er et romslig og velutstyrt treningssenter på 1400 kvm med stor frivektsone, variert kondisjonsavdeling og et bredt utvalg av apparater. Vi har dyktige personlig trenere. Vi har dyktige personlig trenere som kan hjelpe deg nå dine treningsmål. Våre PT'er har variert erfaring og sammen legges det en god plan for at du skal oppnå resultater og ikke minst treningsglede. Treningssenteret finner du rundt hjørnet fra Burger King og nedover Beiteveien. Manglerud sentret har i dag 370 parkeringsplasser med 2 timer gratis parkering. Laster du ned "Manglerud senter-appen" vil du få 1 time ekstra parkeringstid

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1400 kvm
  • Stor frivektsone
  • Personlig trenere
  • Ekspress garderobeskap
  • Gratis parkering via app
  • Flere løftestasjoner
  • Strechingområde
  • Kondisjonspark
  • tredemøller