Treningssenter Haugerud

Adresse

Haugerud Senter 1-7, 0673 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Avvikende bemanningstider

Spesielle åpningstider

Kom i form og bli sterkere i frivektsone på Fresh Fitness Haugerud. Utforsk vårt utvalg av vekter og utstyr for effektiv styrketrening.
Få fart på kondisjonstreningen din på Fresh Fitness Haugerud med våre førsteklasses tredemøller og StairMaster-maskiner i kardiosonen. Brenn kalorier, forbedre din utholdenhet og øk hjertefrekvensen din med vår moderne kardiosone.
Forny treningen din på Fresh Fitness Haugerud med våre moderne møller og inspirerende atmosfære. Opplev en energifylt treningsøkt i et motiverende miljø som hjelper deg å nå dine mål.
Styrk musklene dine på Fresh Fitness Haugerud med vårt utvalg av frivekter og manualer i vår dedikerte styrkesone. Kjenn på den friheten det gir å trene med frivekter og skreddersy ditt eget treningsprogram.
Utforsk våre innovative treningsmuligheter på Fresh Fitness Haugerud med vårt Cage-stretching-område. Ro ned etter trening i stretching sonen som gir deg muligheten til å tøye ut og øke fleksibiliteten din i ro og fred.
Kickstart din treningsrutine hos Fresh Fitness Haugerud - opplev en energisk og motiverende trening som tar deg nærmere dine mål.
Utforsk det toppmoderne utvalget av treningsapparater hos Fresh Fitness Haugerud - ta din trening til neste nivå og oppnå resultater du drømmer om.
Opplev praktiske og funksjonelle garderobefasiliteter på Fresh Fitness Haugerud - her har du alt du trenger for å gjøre deg klar og komfortabel før og etter treningen.
Kickstart treningsøkten din med effektive elipsemaskiner på Fresh Fitness Haugerud - kardiotrening har aldri vært mer motiverende og givende.
Gjør din inngang til bedre helse og velvære ved Fresh Fitness Haugerud - et inspirerende treningsmiljø som ønsker deg velkommen til en aktiv livsstil.
1/10
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter på Haugerud. Her har vi kondisjons- og frivektsområde, og et bredt utvalg av apparater og utstyr. Alt du trenger for å komme i form! Treningssenteret har en sentral beliggenhet på Haugerud senter, inngang ved apoteket. Vi tilbyr gratis parkering. Om du tar offentlig transport finner du oss kun et minutt fra T-banestoppet, Haugerud (linje 2), og en kort spasertur fra busstoppet.

Fasiliteter

  • Stort frivektsområde
  • Treningssenter på 1006 kvm
  • Garderober og dusjfasiliteter
  • Gratis parkering
  • Variert utstyr og apparater