Treningssenter Ensjø

Adresse

Gladengveien 1, 0661 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Utforsk Fresh Fitness treningssenter på Ensjø og bli ønsket velkommen av det innbydende resepsjonsområdet og inngangspartiet. La deg inspirere av den moderne og innbydende atmosfæren mens du tar dine første skritt mot en sunnere og mer aktiv livsstil.
Få en effektiv treningsøkt med dumbbells på Fresh Fitness Ensjø. Opplev det velutstyrte frivektsområdet og jobb mot dine treningsmål med motivasjon og styrke. Velkommen til en inspirerende treningsopplevelse!
Oppdag Fresh Fitness Ensjø sitt frivektsområde og få en effektiv trening med frivekter. Jobb mot dine treningsmål og utfordre deg selv med varierte øvelser.
Utforsk treningsmulighetene med frivekter, manualer og benker på Fresh Fitness Ensjø. Vårt frivektsområde er fullt utstyrt og gir deg friheten til å utfordre deg selv med varierte øvelser. Jobb mot dine treningsmål og få en skikkelig treningsopplevelse hos oss.
Gjør treningen enda mer spennende med en turf-treningsmatte på Fresh Fitness Ensjø. Vår åpne og innbydende atmosfære gir deg muligheten til å utfordre deg selv og ta treningen til neste nivå. Utforsk nye måter å trene på og opplev en unik treningsopplevelse hos oss.
Opplev kardiosonen og spinningområdet hos Fresh Fitness Ensjø. Med toppmoderne møller og profesjonelle spinningssykler til din disposisjon, kan du pushe deg selv til det ytterste og øke kondisjonen din. Våre treningsøkter gir deg en effektiv og inspirerende måte å trene på.
Utforsk vårt omfattende utvalg av Inotec-styrketreningsapparater hos Fresh Fitness Ensjø. Med våre toppmoderne apparater kan du målrette ulike muskelgrupper og oppnå maksimal styrke- og muskelbygging. Våre profesjonelle trenere vil guide deg gjennom riktig teknikk og treningsprogrammer for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
Få en skikkelig styrketreningsøkt med frivekter på Fresh Fitness Ensjø. Vårt treningsstudio tilbyr et bredt utvalg av frivekter som gir deg muligheten til å trene og styrke ulike muskelgrupper på en effektiv måte. Våre erfarne trenere vil veilede deg gjennom riktige teknikker og øvelser for å hjelpe deg med å oppnå dine styrkemål.
Styrketreningsapparater og frivekter på Fresh Fitness treningssenter på Ensjø.
Garderobeskap med innvendig oppbevaring på Fresh Fitness treningssenter Ensjø. Moderne og romslige garderobeanlegg for trygg oppbevaring av personlige eiendeler mens du trener.
Inngangen til Fresh Fitness treningssenter på Ensjø med moderne fasade og tydelig skilting. Velkommen til et inspirerende treningsmiljø for å nå dine helse- og treningsmål.
1/11
Velkommen til vårt unike treningssenter på Ensjø i Oslo, et lyst og romslig lokale som fikk en oppgradering i 2022. Hos oss finner du et bredt utvalg av apparater, store frivektssoner, tredemøller og andre kondisjonsapparater. Vi har også dyktige personlige trenere som står klar til å hjelpe deg nå dine treningsmål! Fresh Fitness Ensjø finner du et steinkast fra Ensjø t-banestasjon. Har du bil? Vi tilbyr 2 timer gratis parkering til venstre for inngangen - husk å registrere bilen på pad inne på senteret.

Fasiliteter

  • Stort frivektsområde
  • Ekspress garderobeskap
  • Vendingmaskin
  • Personlige trenere
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Unik beliggenhet
  • Store garderober og dusjfasiliteter