Treningssenter Lindeberg

Adresse

Jerikoveien 28, 1067 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag, tirsdag og torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr et variert utvalg av treningsmuligheter, inkludert et omfattende frivektsområde for de som ønsker å trene med vekter.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg har en imponerende og moderne fasade som vil ønske deg velkommen før du engang har satt foten innenfor. Vårt innbydende inngangsparti er designet for å skape en positiv og motiverende atmosfære for våre medlemmer.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr et imponerende treningsområde for benkpress, designet for å hjelpe deg med å styrke og tone musklene i overkroppen.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr et variert utvalg av treningsapparater på vårt moderne treningsområde. Våre treningsapparater er designet for å hjelpe deg med å trene alle deler av kroppen, uansett om du er nybegynner eller erfaren treningsentusiast.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr et inspirerende treningsområde med et dedikert turf-område for funksjonell trening. Vårt turf-område er designet for deg som ønsker å utfordre kroppen på en variert og effektiv måte, med ulike terreng og hindringer som kan etterligne naturlige bevegelser og utfordringer.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr et imponerende treningsområde for benkpress, designet for å hjelpe deg med å styrke og tone musklene i overkroppen.
Pust enkelt med våre toppmoderne kardiomaskiner på Fresh Fitness treningssenter Lindeberg. Utforsk våre tredemøller og ellipsemaskiner for en effektiv og givende trening.
Utforsk vårt kardio- og frivektsområde på Fresh Fitness treningssenter Lindeberg.
Utforsk vårt frivektsområde på Fresh Fitness treningssenter Lindeberg.
Fresh Fitness treningssenter Lindeberg tilbyr et flott frivektsområde med et bredt utvalg av apparater for styrketrening. Våre moderne og velutstyrte fasiliteter gir deg muligheten til å trene effektivt og konsentrert for å oppnå dine treningsmål.
Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg tilbyr moderne dusj- og garderobefasiliteter for din bekvemmelighet. Med rene og velutstyrte omkledningsrom kan du enkelt skifte etter treningen og friske deg opp før du drar hjem.
På Fresh Fitness treningssenter på Lindeberg kan du nyte godt av et velutstyrt frivektsområde designet for effektiv styrketrening. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil du finne et variert utvalg av vekter og utstyr for å utføre ulike styrkeøvelser.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg har vi moderne og velutstyrte garderober som gir deg alt du trenger for en behagelig og praktisk treningsopplevelse. Våre garderober har skap, dusjer, toaletter og alt annet du trenger for å gjøre deg klar før eller etter treningen.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et moderne og velutstyrt frivektsområde for styrketrening. Vårt frivektsområde har et bredt utvalg av vekter, manualer og maskiner som er tilgjengelige for våre medlemmer.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et variert utvalg av manualer og benker for styrketrening. Vårt treningsområde er utstyrt med et bredt utvalg av manualer i ulike vekter og størrelser, samt et utvalg av benker som tilbyr variasjon og støtte under treningen. Uansett om du ønsker å trene med manualer eller benker, kan vårt treningssenter tilby deg det du trenger for en effektiv og utfordrende styrketreningsøkt.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et komplett utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert frivekter og knebøystativ. Vårt frivektsområde har et bredt utvalg av vekter, manualer og utstyr for å tilfredsstille alle dine styrketreningsbehov.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert et turf-område, frivektsområde og manualer. Vårt turf-område er designet for å gi deg muligheten til å trene funksjonell styrke og kondisjon på en utfordrende måte.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg har vi moderne og velutstyrte garderober med sikker oppbevaring for dine eiendeler. Våre garderober er designet for å gi deg et behagelig og trygt sted å skifte og oppbevare klær og personlige gjenstander mens du trener. Vi tilbyr låsbare skap eller oppbevaringsbokser hvor du trygt kan oppbevare dine eiendeler mens du er på treningssenteret.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et bredt utvalg av kardioutstyr, inkludert elipsemaskiner og tredemøller. Våre elipsemaskiner gir deg en effektiv kardiovaskulær trening som trener både overkropp og underkropp samtidig. Disse maskinene er ideelle for å øke kondisjonen din og forbrenne kalorier på en skånsom måte. Våre tredemøller gir deg muligheten til å løpe eller gå i ditt eget tempo, og du kan enkelt tilpasse treningsintensiteten etter dine behov og ønsker.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg tilbyr vi et variert utvalg av manualer og treningsbenker for å dekke alle dine styrketreningsbehov. Våre manualer kommer i ulike vekter og størrelser, slik at du kan velge det som passer best for ditt treningsnivå og mål.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Lindeberg har vi en imponerende og innbydende fasade som ønsker deg velkommen til en effektiv og motiverende trening. Vår fasade er designet for å skape en inspirerende atmosfære og invitere deg inn til et moderne og velutstyrt treningsmiljø.
1/21
Velkommen til Fresh Fitness Lindeberg. Vi åpnet senteret i 2021 og er dermed et av de nyeste sentrene våre. Her har vi moderne treningsapparater og utstyr, kondisjonsområde, freshe garderober og stor frivektssone. Senteret ligger 5 min gange fra Lindeberg T-bane stasjon.

Fasiliteter

  • Nytt senter 2021
  • Ekspresskap
  • 5 min gange fra T-bane
  • Stor frivektsone
  • Garderober
  • Treningsapparater og utstyr