Treningssenter Kalbakken

Adresse

Trondheimsveien 391, 0953 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Opplev treningsmuligheter på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken! Utforsk et bredt utvalg av moderne og effektive treningsapparater som vil hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
Utforsk Fresh Fitness treningssenter Kalbakken og opplev et bredt utvalg av moderne og effektive treningsapparater.
Utforsk vår frivektssone på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken med et utvalg av manualer, benker og treningsstativ. Her kan du skreddersy din styrketrening og utfordre musklene på en effektiv måte.
Utforsk vårt utvalg av manualer og benker i frivektssonen på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Opplev en effektiv og variert styrketreningsøkt med vårt moderne utstyr.
Oppdag våre racks og knebøystativ i frivektssonen på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Tilpasse styrketreningen din med vårt utvalg av utstyr for effektive øvelser og maksimal ytelse.
Opplev vårt utvalg av treningsapparater i frivektssonen på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Få en variert og effektiv styrketreningsøkt med vårt moderne og brukervennlige utstyr.
Oppdag treningsapparatene i frivektssonen på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Ta styrketreningen din til nye høyder med vårt moderne utstyr og motiverende treningsmiljø.
Utforsk vårt turf-treningsområde på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Opplev en unik og effektiv treningsøkt på treningsmatten.
Få en helhetlig treningserfaring med våre medisinballer på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Utforsk og tren ulike muskelgrupper samtidig med allsidige øvelser og varierte vekter.
Opplev effektiv og allsidig trening med medisinballer på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Vår frivektområde tilbyr et variert utvalg av vekter og utstyr for å styrke ulike muskelgrupper.
Få en komplett trening med medisinballer på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Vår frivektsområde gir deg friheten til å utføre ulike øvelser med medisinballer for å styrke og tone musklene.
Trygg og praktisk oppbevaring på Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Benytt våre garderobefasiliteter for å oppbevare dine eiendeler trygt mens du trener.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter Kalbakken. Oppdag vårt moderne treningsmiljø fra inngangen din. Gå inn og bli inspirert til å nå dine treningsmål.
1/13
Velkommen til Fresh Fitness Kalbakken. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, stort frivektsområde og personlig trening. Treningssenteret finner du på Kalbakken Shopping, inngang fra øvre plan. Kjører du bil? Det er gratis parkering på senteret. Tre minutter gange fra Kalbakken stasjon, Grorudbanen og kort vei fra bussholdeplass.

Fasiliteter

  • Stort frivektsområde
  • Treningssenter på 1171 kvm
  • Godt utstyrt
  • Garderobe og dusjfasiliteter
  • Sentral beliggenhet
  • Gratis parkering
  • Personlig trening