Treningssenter Storo

Adresse

Sandakerveien 78, 0484 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et bredt utvalg av kardiostasjoner, inkludert tredemøller, for å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et bredt utvalg av treningsapparater for alle dine treningsbehov. Vårt treningsanlegg er utstyrt med toppmoderne treningsmaskiner som er designet for å gi deg en effektiv og variert trening.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Storo har vi et imponerende frivektsområde dedikert til styrketrening. Vårt frivektsområde er utstyrt med et bredt utvalg av styrketreningsapparater og frivektsløsninger som er designet for å hjelpe deg med å bygge muskler, øke styrken og forbedre kroppssammensetningen din.
På Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et spesielt program kalt "BootyBuilder" for styrketrening av rumpe og ben. Dette programmet er designet for å målrette og forme musklene i rumpeområdet, samtidig som det styrker og toner bena.
Ved Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et omfattende utvalg av frivekter for styrketrening. Vårt frivektsområde er designet for å imøtekomme behovene til alle, enten du er nybegynner eller erfaren styrketrener.
Besøk oss på Fresh Fitness-treningssenteret på Storo for å utforske vårt utvalg av manualer og kom i gang med din styrketreningsreise i dag.
Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et utvalg av tredemøller for å hjelpe deg med å forbedre kondisjonen, øke fettforbrenningen og styrke hjerte-lungekapasiteten din. Våre tredemøller er av høy kvalitet, brukervennlige og designet for å imøtekomme ulike treningsnivåer og mål.
Ved Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi også boksetrening for de som ønsker å utfordre seg selv, øke styrke og forbedre kondisjonen. Boksetrening er en effektiv og morsom måte å trene både kropp og sinn på, samtidig som man lærer selvforsvarsteknikker og forbedrer koordinasjon og reaksjonsevne.
Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et bredt utvalg av treningsapparater for å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål og optimalisere treningen din. Vårt moderne og velutstyrte treningsanlegg har alt fra styrkeapparater og frivekter til kondisjonsmaskiner og funksjonelle treningsapparater.
Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi moderne og praktiske garderober samt sikker oppbevaring for dine eiendeler mens du trener. Våre garderober er romslige og rene, og gir deg muligheten til å skifte klær og oppbevare dine personlige eiendeler på en trygg og praktisk måte.
Fresh Fitness-treningssenteret på Storo tilbyr vi et variert utvalg av frivekter for de som foretrekker fri vekt trening. Vårt treningsanlegg har et godt utvalg av manualer, vektstenger og vektskiver som passer til alle nivåer av treningserfaring og styrke.
Storo tilbyr vi et spennende treningskonsept kalt "The Cage". Dette er et dedikert område i vårt treningsanlegg som er designet for funksjonell trening og høyintensitetsøkter.
Fresh Fitness-treningssenteret på Storo ønsker vi alle velkommen gjester inn gjennom våre dører til en energisk og motiverende treningsopplevelse.
1/13
Velkommen til Fresh Fitness Storo! Vi holder til kun et steinkast fra Nydalen, Kjelsås og Storo Storsenter i Oslo. Vi tilbyr hele 2000 kvm fordelt på 2 etasjer, personlig trening, og et treningseldorado med styrke og kondisjon. Bussen stopper rett utenfor døren (Lillo gård), trikken stopper 2 minutter unna i Grefsenveien - eller du kan ta T-banen til Storo som er bare 5 minutter unna. Spesielt hos oss på Storo er at vi har boksering, boksesekk og vibrasjonsapparater på senteret.

Fasiliteter

  • Bokseavdeling m/ring og sekker
  • Vibrasjonsapparater
  • Cage med slyngetrening
  • Stort senter over to etasjer
  • Garderober og dusjfasiliteter