Treningssenter Romsås

Adresse

Romsås Senter 1, 0970 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
05 - 24
Bemannet mandag - torsdag
17 - 20

Spesielle åpningstider

Oppnå dine treningsmål med vårt varierte treningsutvalg på Fresh Fitness Romsås treningssenter. Våre tilbud inkluderer alt fra turer til styrketrening, så uansett hva dine preferanser er, har vi noe for deg. Kom innom og utforsk vårt moderne og innbydende treningsmiljø i dag!
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et bredt utvalg av moderne og effektive apparater for styrketrening. Enten du er en nybegynner eller en erfaren treningsutøver, vil du finne et utvalg av treningsutstyr som passer til dine behov og mål.
På Fresh Fitness Romsås treningssenter vil du finne alt du trenger for å trene styrke på en trygg og effektiv måte. Fra vekter og apparater for isolerte muskelgrupper, til multistasjonære maskiner og frivektsområder, har senteret alt du trenger for å utfordre kroppen din og oppnå resultater.
Fresh Fitness Romsås treningssenter har et imponerende frivektsområde som er designet for å imøtekomme behovene til både nybegynnere og erfarne styrketreningsutøvere. Frivektsområdet gir deg muligheten til å trene med vekter og manualer, og utføre øvelser som engasjerer flere muskelgrupper samtidig for en effektiv styrketreningsøkt.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et bredt utvalg av kondisjonsmaskiner, inkludert tredemøller og elipsemaskiner, for å hjelpe deg med å forbedre utholdenheten din, brenne kalorier og styrke hjertet ditt.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et imponerende utvalg av styrketreningsutstyr, inkludert racks for styrketrening og knebøystativ, som er designet for å hjelpe deg med å utføre effektive og sikre styrketreningsøvelser.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et bredt utvalg av frivekter og manualer for styrketrening, som er viktige verktøy for å bygge styrke, muskelmasse og øke utholdenheten din.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr moderne og praktiske garderobe- og oppbevaringsfasiliteter for medlemmene sine, slik at du kan føle deg komfortabel og organisert mens du trener.
Når du besøker Fresh Fitness Romsås treningssenter, vil du oppleve en imøtekommende og innbydende inngang som setter tonen for en positiv treningsopplevelse.
1/9
Velkommen til Fresh Fitness Romsås. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, stor frivektssone og kondisjonsavdeling. Hos oss har du alt du trenger for å komme i form. Du finner oss på Romsås senter, inngang rett ved T- banen (T-banestoppet Romsås T). Kjører du bil? Det er to timer gratis parkering på senteret på ukedager og lørdager. NB! På søndager må man betale.

Fasiliteter

  • Senter på 1091 kvm
  • Godt utstyrt
  • Garderobe og dusjfasiliteter
  • Sentral beliggenhet
  • Stor frivektssone
  • Kondisjonsavdeling