Treningssenter Lier

Adresse

Hegsbroveien 60, Bakerikvartalet, 3400 LIER

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Velkommen til Fresh Fitness Haugerud - ditt lavpris treningssenter! Med vårt innbydende inngangsparti ønsker vi deg velkommen til en moderne og motiverende treningsarena. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil vårt dedikerte team og toppmoderne utstyr hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
Opplev effektiv kardiotrening på våre toppmoderne tredemøller på Fresh Fitness Haugerud treningssenter. Med et variert utvalg av kardiostasjoner tilgjengelig, kan du ta treningen til et nytt nivå og forbedre din kondisjon og helse.
Ta treningen til nye høyder med våre manualer på Fresh Fitness Haugerud treningssenter. Vårt varierte utvalg av manualer gir deg muligheten til å skape en skreddersydd styrketreningsøkt som passer dine behov og mål.
Utforsk kraften og allsidigheten til kettlebells på Fresh Fitness Haugerud treningssenter. Vårt utvalg av kettlebells gir deg muligheten til å utføre en rekke funksjonelle styrketreningsøvelser som utfordrer hele kroppen.
1/4
Velkommen til Fresh Fitness Lier, et treningssenter sentralt beliggende i Bakerikvartalet midt i Lierbyen. Vi tilbyr et bredt utvalg av apparater og utstyr, frivektsområde og kondisjonsavdeling. Kjører du bil? Vi har to timer gratis parkering. Det er kort vei fra Tranby, Lierstranda, Reistad og Drammen.

Fasiliteter

  • Sentral beliggenhet
  • Senter på 750 kvm
  • Godt utstyrt
  • Garderobe og dusjfasiliteter
  • Gratis parkering