Treningssenter Lillesand

Adresse

Tingsakerbakken 17, 4790 LILLESAND

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
Forny treningen din med turftreningsmatten på Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Ta treningen til nye høyder og utforsk ulike øvelser og treningsformer på den allsidige og holdbare treningsmatten.
Utforsk mulighetene med manualer på treningsbenken hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Øk styrken din og diversifiser treningsrutinen din med manualer og treningsbenker av høy kvalitet.
Styrke og form musklene dine med manualer av høy kvalitet hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre manualer tilbyr et variert utvalg av vekter som passer for alle treningsnivåer.
Styrke og form musklene dine med manualer av høy kvalitet hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre manualer tilbyr et variert utvalg av vekter som passer for alle treningsnivåer.
Optimaliser styrketreningen din med våre styrketreningsracks og stativ hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre robuste og allsidige racks og stativ gir deg muligheten til å utføre et bredt utvalg av styrkeøvelser for å bygge muskler og øke styrken din.
Boost hjertet ditt på våre avanserte kardiostasjon tredemøller hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre toppmoderne tredemøller tilbyr deg en effektiv og morsom måte å forbedre utholdenheten din og brenne kalorier på.
Utforsk vårt frivektsområde med kettlebells hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Med et bredt utvalg av vekter og kettlebells kan du skape en variert og effektiv styrketreningsrutine som passer dine behov. Kettlebells er et allsidig verktøy som utfordrer styrke, balanse og koordinasjon.
Utforsk vårt frivektsområde med et bredt utvalg av styrkeapparater hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre moderne og effektive styrkeapparater gir deg muligheten til å trene hver muskelgruppe på en trygg og effektiv måte.
Frivektsområde med et bredt utvalg av styrkeapparater hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre moderne og effektive styrkeapparater gir deg muligheten til å trene hver muskelgruppe på en trygg og effektiv måte.
Utforsk vårt frivektsområde med et utvalg av moderne og funksjonelle treningsapparater hos Fresh Fitness treningssenter i Lillesand. Våre styrkeapparater er designet for å tilby variert og effektiv styrketrening, uansett ferdighetsnivå.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter i Lillesand! Vår moderne og innbydende fasade og inngang ønsker deg velkommen til en helhetlig treningsopplevelse.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter i Lillesand! Vår innbydende inngang ønsker deg velkommen til en billig og god treningsøkt!
1/13
Velkommen til Fresh Fitness Lillesand, et stort og lyst treningssenter ved Tingsaker i Lillesand. Her kan du velge mellom flere løftestasjoner, godt utvalg av frivekter og en variert kondisjonspark med både møller, elipse og sykler. I tillegg har vi god plass til uttøying.

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Stor frivektsavdeling
  • Kondisjonsapparater
  • Stretchingområde