Treningssenter Rona

Adresse

Gamle Strømmevei 1, 4638 KRISTIANSAND S

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
Fresh Fitness Romsås treningssenter har en moderne fasade og lett å få øye på.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et variert utvalg av treningsmuligheter, inkludert turf-styrketrening, som er en effektiv og spennende måte å trene styrke, utholdenhet og funksjonell bevegelse på.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et imponerende utvalg av styrketreningsracks som er designet for å hjelpe medlemmene med å utvikle styrke, muskelmasse og funksjonalitet på en effektiv og trygg måte.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et velutstyrt tøyerom med et bredt utvalg av treningsutstyr, inkludert bosuball, som er et allsidig verktøy for å forbedre balanse, stabilitet og styrke.
På Fresh Fitness Romsås treningssenter har vi et dedikert frivektsområde med et imponerende utvalg av vektskiver som er designet for å imøtekomme behovene til våre medlemmer som ønsker å gjøre styrketrening med frivekter.
På Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr vi et omfattende kardiostasjon med topp moderne utstyr, inkludert StairMaster-maskiner, som er kjent for å gi effektiv trening for kondisjon, fettforbrenning og styrke.
Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr et imponerende utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert knebøystativer og racks som er designet for å gi deg en effektiv og sikker styrketreningsøkt.
På Fresh Fitness Romsås treningssenter tilbyr vi et bredt utvalg av kardiomaskiner, inkludert sykler og ellipsemaskiner, som er designet for å hjelpe deg med å forbedre kondisjonen, øke fettforbrenningen og styrke hjertet ditt.
Fresh Fitness Rona treningssenter tilbyr et imponerende utvalg av frivekter og manualer for styrketrening, designet for å hjelpe deg med å bygge muskler, øke styrke og forbedre kroppssammensetningen din.
Frivekter og manualer er essensielle verktøy i styrketreningen, da de tillater deg å isolere og trene spesifikke muskelgrupper på en effektiv måte. Ved å bruke frivekter og manualer i treningen din, kan du utføre et bredt spekter av øvelser som utfordrer musklene på forskjellige måter og bidrar til å skape varierte og effektive treningsrutiner.
På Fresh Fitness Rona treningssenter tilbyr vi et variert utvalg av styrketreningsutstyr, inkludert Smith-maskinen, som er designet for å hjelpe deg med å bygge muskler, øke styrke og forbedre kroppssammensetningen din.
1/12
Velkommen til Fresh Fitness Rona, et stort og romslig treningssenter i andre etasje på Rona senter. Vi har et bredt utvalg styrkeapparater, kondisjonsavdeling og store frivektsområder. Trenger du hjelp til å nå dine treningsmål eller trenger veiledning på hvordan få maksimal utnyttelse av treningen? Våre personlige trenere har lang erfaring og kan bidra til at du lykkes med din trening. Kjører du bil? Vi tilbyr gratis parkering.

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Strechingområde
  • Stor frivektsavdeling
  • Gratis parkering
  • Møllepark
  • Kondisjonsavdeling
  • Styrketreningsapparater
  • Personlige trenere