Treningssenter Skårer

Adresse

Skårersletta 60, 1473 LØRENSKOG

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - fredag
16-20

Spesielle åpningstider

Utforsk den moderne og innbydende resepsjonen og inngangen på Fresh Fitness treningssenter i Skårer.
Oppnå dine styrkemål ved det imponerende frivektsområdet på Fresh Fitness treningssenter i Skårer. Utforsk vårt moderne og velutstyrte treningsområde for frie vekter, designet for å møte alle dine styrketreningsbehov.
Utforsk vårt omfattende utvalg av manualer og treningsutstyr ved frivektsområdet på Fresh Fitness treningssenter i Skårer. Våre erfarne trenere og ansatte står klare til å veilede deg gjennom riktig bruk av manualer og annet utstyr, og hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål på en trygg og effektiv måte.
Fresh Fitness treningssenter i Skårer tilbyr et bredt utvalg av kardiostasjoner, inkludert StairMaster og møller, for å hjelpe deg med å øke kondisjonen og forbrenningen din.
På Fresh Fitness treningssenter i Skårer tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr og fasiliteter for styrketrening, inkludert et toppmoderne turf-område. Våre erfarne trenere vil veilede deg gjennom effektive styrkeøvelser, enten du er nybegynner eller erfaren.
Fresh Fitness treningssenter i Skårer har et bredt utvalg av styrketreningsapparater som er designet for å hjelpe deg med å nå dine fitnessmål.
Fresh Fitness treningssenter i Skårer har et moderne og komfortabelt tøyerom tilgjengelig for alle medlemmer. Vårt tøyerom er utstyrt med alt du trenger for en effektiv tøyeøkt etter treningen, inkludert matter, foam rollers, og annet tøyingsutstyr.
Fresh Fitness treningssenter i Skårer tilbyr moderne og praktiske garderober med oppbevaringsmuligheter for alle medlemmer. Våre garderober er rene, ryddige og utstyrt med låsbare skap hvor du trygt kan oppbevare verdisaker og treningsutstyr mens du trener.
1/8
Velkommen til Fresh Fitness Skårer, Lørenskog. Vi har et stort lokale der du kan trene i en romslig frivektsone, med våre varierte apparater eller på våre mange tredemøller og andre kondisjonsapparater. Ønsker du veiledning og et skreddersydd program? Våre personlige trenere er her for å gi deg en ekstra treningsboost! Fresh Fitness Skårer finner du i samme bygg som Flisekompaniet på Lørenskog. Senteret var nyoppusset i 2020. Kjører du bil til trening? Vi har en time gratis parkering foran treningssenteret og to timer gratis parkering på baksiden av bygget.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1250 kvm
  • Personlig trening
  • Stort frivektsområde
  • Garderobe og dusjfasiliteter
  • Ekspresskap
  • Oppusset i 2020