Treningssenter Sandefjord

Adresse

Hegnasletta 1, 3217 SANDEFJORD

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
16-20
Bemannet fredag
16-19

Spesielle åpningstider

Opplev en effektiv kardiotrening med våre topp moderne tredemøller på Fresh Fitness Sandefjord. Vårt treningssenter har alt du trenger for å oppnå dine treningsmål. Kom innom og bli med på en energisk treningsøkt i dag!
Utforsk vårt moderne treningssenter og sentrale beliggenhet på Fresh Fitness Sandefjord. Med en flott og tilgjengelig plassering, er vi ditt ideelle sted for trening og velvære. Besøk oss og la oss hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
Styrk musklene dine med våre frivektstasjoner på Fresh Fitness Sandefjord. Vårt treningssenter har alt du trenger for en effektiv og variert styrketreningsøkt. Kom innom og ta i bruk våre frivekter for å komme i form.
Opplev vår innbydende resepsjon og sosiale sone på Fresh Fitness Sandefjord. Start treningen din med en varm velkomst i resepsjonen før du slapper av og mingler med andre medlemmer i vår sosiale sone. Besøk oss i dag for en enestående treningsopplevelse.
Få i gang kardiotreningen din med våre effektive elipsemaskiner på Fresh Fitness Sandefjord. Vår kardiostasjon er perfekt for å komme i form og øke kondisjonen.
Oppbevar treningsutstyret ditt sikkert og enkelt i våre romslige garderobeskap på Fresh Fitness Sandefjord. Hold orden og organisasjon i garderoben mens du fokuserer på din treningsrutine.
Styrk musklene dine med vårt utvalg av manualer i frivektszonen på Fresh Fitness Sandefjord. Ta treningen til neste nivå med øvelser som utfordrer og former kroppen din.
1/7
Velkommen til Fresh Fitness Sandefjord. Som medlem kan du trene alt fra utholdenhet til styrke og svært populære gruppetimer. Du finner oss i samme bygning som Clas Ohlson, og kun et steinkast fra Meny og Shell-stasjonen. Treningssenteret har et eget inngangsparti og ligger i 3. etasje. Kjører du bil? Vi har mange gratis parkeringsplasser utenfor bygningen.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1000 kvm
  • Personlig trening
  • Gruppetimer
  • Stort frivektsområde
  • Garderober
  • Ekspresskap
  • Gratis parkering