Treningssenter Tønsberg

Adresse

Stensarmen 4, 3112 TØNSBERG

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

På Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg kan du glede deg over et bredt utvalg av treningsapparater som vil hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål. Vårt senter er utstyrt med moderne og kvalitetsapparater som er designet for å møte ulike behov og treningspreferanser.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg finner du et bredt utvalg av treningsbenker som vil hjelpe deg med å utføre varierte og effektive treningsøkter. Våre treningsbenker er designet for å tilby støtte, komfort og allsidighet under styrke- og kondisjonstrening.
Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg tilbyr et variert utvalg av treningsmuligheter, inkludert turf-styrketrening. Turf-styrketrening er en effektiv treningsmetode som kombinerer styrketrening og funksjonell trening på en gressmatte-lignende overflate, kalt en "turf".
På Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg tilbyr vi et bredt utvalg av vektskiver for styrketrening. Vektskiver er et viktig verktøy for å øke belastningen på ulike styrkeøvelser som markløft, knebøy, benkpress og mange flere.
Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg tilbyr et bredt utvalg av kondisjonsutstyr, inkludert tredemøller. Tredemøller er en effektiv og praktisk måte å forbedre kondisjonen og øke kaloriforbrenningen på.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg tilbyr vi et bredt utvalg av frivekter for styrketrening. Frivekter er et effektivt verktøy for å bygge muskler, øke styrken og forbedre kroppssammensetningen.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Tønsberg har vi et inngangsparti som gir et godt førsteinntrykk til våre besøkende.
1/7
Velkommen til Fresh Fitness Tønsberg - nyoppusset i desember 2023, og nå med enda flere apparater og utstyr! Treningssenteret har alt du trenger for å komme i form; kondisjonsavdeling, styrkeapparater, stor frivektsone og stretchingområde. Du finner oss mellom Bil-Service og Bohus, ved Ringveien i Tønsberg. Kjører du bil? Vi har gratis parkering.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1200 kvm
  • Gratis parkering
  • Personlig trening
  • Store frivekt- og cardiosoner
  • Garderober