Treningssenter Sinsen

Adresse

Trondheimsveien 137, 0570 OSLO

Åpningstider

Åpent 365 dager
5-24
Bemannet mandag til torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter på Sinsen har en imponerende fasade og inngangsparti som ønsker medlemmene velkommen til et moderne og motiverende treningsmiljø. Den stilige og innbydende arkitekturen gir et positivt førsteinntrykk og skaper en hyggelig atmosfære for medlemmene.
Resepsjonen og inngangspartiet på Fresh Fitness treningsenter på Sinsen gir et godt førsteinntrykk og bidrar til å skape en positiv og effektiv treningsopplevelse for medlemmene.
På Fresh Fitness treningsenter på Sinsen finner du et imponerende utvalg av kardiostasjoner, inkludert tredemøller, som er designet for å hjelpe medlemmene med å forbedre kondisjonen og øke fettforbrenningen. Tredemøllene er av høy kvalitet og utstyrt med moderne funksjoner som lar medlemmene tilpasse treningen etter sine individuelle behov og mål.
På Fresh Fitness treningsenter på Sinsen er det et bredt utvalg av styrketreningsapparater som er designet for å hjelpe medlemmene med å bygge muskler, bedre styrken og øke kroppsformen. Apparatene er av høy kvalitet og variert i design og funksjonalitet for å imøtekomme ulike treningsmål og behov.
Med et godt utvalg av styrketreningsapparater tilgjengelig, kan medlemmene enkelt skreddersy sitt treningsprogram og fokusere på spesifikke muskelgrupper eller områder de ønsker å styrke. Treningen kan tilpasses etter nivå, intensitet og mål, slik at medlemmene kan oppnå maksimal effekt av treningen.
På Fresh Fitness treningsenter på Sinsen finner du et imponerende turf frivektsområde som er designet for å tilby medlemmene muligheten til å trene funksjonelt og effektivt med frivekter og andre funksjonelle treningsutstyr. Turf-området er ideelt for medlemmer som ønsker å utføre varierte og utfordrende øvelser som bidrar til å forbedre styrke, balanse, koordinasjon og kroppskontroll.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen er det et omfattende utvalg av styrkeapparater som er designet for å hjelpe medlemmene med å nå sine treningsmål og øke styrken. Apparatene er av høy kvalitet og variert i design for å imøtekomme ulike behov og ønsker hos medlemmene.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen finner du et flott frivektsområde som er ideelt for styrketrening. Dette området er utstyrt med et bredt utvalg av frivekter som vektstenger, manualer, kettlebells og andre funksjonelle treningsutstyr som vil hjelpe deg med å styrke og tone musklene dine.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen er det et dedikert tøyeområde hvor medlemmene kan utføre stretcheøvelser etter treningen. Å strekke seg regelmessig etter trening har mange fordeler, inkludert økt fleksibilitet, bedre muskelavslapning og forebygging av skader.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen finner du et flott frivektsområde som er perfekt for å utføre styrketrening med egen kroppsvekt eller vekter. Dette området er ideelt for å trene funksjonelle bevegelser og øke styrken i musklene dine.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen kan du utføre styrketrening med racks, også kjent som styrkestativer eller kraftstativer. Disse stativene er designet for å støtte deg under tunge løft, som for eksempel knebøy, markløft og benkpress.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen har vi et spesialisert utstyr for styrketrening av ben, inkludert knebøystativ. Knebøystativet er et viktig verktøy for å utføre knebøy med riktig teknikk og sikkerhet.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen har vi et bredt utvalg av manualer og hantler som er perfekte for styrketrening. Disse manualene og hantlene kommer i ulike vektklasser og er ideelle for å trene ulike muskelgrupper og øke styrken din.
På Fresh Fitness treningssenter på Sinsen tilbyr vi moderne garderober med sikker og praktisk oppbevaring av treningsutstyr og personlige eiendeler. Våre garderober er designet for å gi deg en komfortabel og trygg opplevelse før, under og etter treningen.
1/14
Velkommen til Fresh Fitness Sinsen. Et supersentralt treningssenter på Sinsen med apparater, utstyr, kondisjonsavdeling og frivektsområde. Senteret befinner seg midt mellom Sinsenkrysset og Carl Berners Plass. Ta buss/trikk til Rosenhoff, kun 3 minutter å gå, eller T-bane til Carl Berners Plass.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 900 kvm
  • Garderober og dusjfasiliteter
  • Godt utstyrt
  • Sentral beliggenhet
  • Frivektssone
  • Kondisjonsavdeling