Treningssenter Søgne

Adresse

Rådhusveien 47, 4640 SØGNE

Åpningstider

Åpent 365 dager
06-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne vil du bli ønsket velkommen av en moderne og innbydende fasade ved inngangen. Vår fasade er designet for å skape en positiv og motiverende atmosfære for alle besøkende, enten du er en erfaren utøver eller ny til trening.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et bredt spekter av styrketreningsutstyr, inkludert legpress-maskiner, som er designet for å hjelpe deg med å bygge styrke og muskelmasse i bena. Legpress er en effektiv øvelse for å trene de store muskelgruppene i lårene og setemusklene, og er et flott tillegg til enhver styrketreningsrutine.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et bredt utvalg av treningsmanualer for å hjelpe deg med å nå dine fitnessmål. Våre manualer er utviklet av våre erfarne trenere og fagfolk, og inneholder detaljerte treningsplaner, øvelsesbeskrivelser og tips for å hjelpe deg med å trene effektivt og trygt.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et moderne og velutstyrt tøyerom for våre medlemmer. Vårt tøyerom er designet for å gi deg et komfortabelt og privat sted hvor du kan stretche og gjøre oppvarmings- og nedkjølingsøvelser før og etter trening.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et utvalg av treningsmanualer for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et godt utvalg av frivekter for styrketrening. Vårt treningsstudio er utstyrt med et bredt spekter av manualer, stangvekter, vektskiver og annet utstyr som er ideelt for å utføre effektiv styrketrening.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Søgne tilbyr vi et variert utvalg av styrketreningsmuligheter for alle nivåer og mål. Vårt moderne treningsstudio er utstyrt med et bredt spekter av styrkemaskiner, frivekter og annet utstyr designet for å hjelpe deg med å oppnå dine styrketreningsmål.
1/8
Velkommen til Fresh Fitness Søgne. Et nytt, lekkert treningssenter sentralt i Søgne. Stort og lyst senter, med bred variasjon av kondisjonsutstyr, mange styrketreningsapparater og stor frivektsavdeling. Trenger du hjelp til å nå dine treningsmål eller trenger veiledning på hvordan få maksimal utnyttelse av treningen? Vi har også personlige trenere som kan hjelpe deg!

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Strechingområde
  • Stor frivektsavdeling
  • Møllepark
  • Kondisjonsavdeling
  • Personlige trenere
  • Styrketreningsapparater