Treningssenter Lillestrøm

Adresse

Stillverksveien 3, 2004 LILLESTRØM

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Opplev vårt kardiostasjon hos Fresh Fitness treningssenter i Lillestrøm! Vårt utvalg av tredemøller, sykler og elipsemaskiner tilbyr deg muligheten til å forbedre kondisjonen og brenne kalorier effektivt.
Utforsk vårt utvalg av frivekter og benkpress på Fresh Fitness treningssenter i Lillestrøm! Vår styrketreningsavdeling gir deg muligheten til å utføre varierte og effektive øvelser for å bygge muskler, øke styrken og forbedre kroppssammensetningen din.
Velkommen til Fresh Fitness treningssenter i Lillestrøm! Vårt imøtekommende inngangsparti og resepsjon gir deg en varm velkomst og en enkel start på din treningsopplevelse.
1/3
Velkommen til Fresh Fitness Lillestrøm. Vi har alt på ett plan – fra en apparatpark til utholdenhetssone og frivektsområde der du kan trene styrke. Om du ønsker hjelp med å nå dine mål, kan du ta kontakt med en av våre personlige trenere på senteret. Du finner oss sentralt i Lillestrøm sentrum, like ved Lillestrøm togstasjon og Shell-stasjonen. Kjører du bil til trening? Det finnes gode parkeringsmuligheter i P-huset like ved treningsstudioet i Lillestrøm mot parkeringsbillett. Velkommen!

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1250 kvm
  • Stort frivektsområde
  • Garderober
  • Personlig trenere
  • Ekspress garderobeskap