Treningssenter Skedsmokorset

Adresse

Industriveien 11b, 2020 SKEDSMOKORSET

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset har en imponerende fasade og inngang som skiller seg ut. Med sin moderne og innbydende atmosfære ønsker vi velkommen til våre medlemmer og besøkende.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset finner du en rekke kardiostasjoner, inkludert tredemøller, som er perfekte for å få opp pulsen og forbedre kondisjonen din. Våre tredemøller er av høy kvalitet og tilbyr ulike treningsprogrammer og hastigheter, slik at du kan tilpasse treningen etter dine behov og mål.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr vi et bredt utvalg av frivekter og manualer som passer for alle nivåer og treningsmål. Våre frivekter og manualer er av høy kvalitet og gir deg muligheten til å utføre et variert og effektivt styrketreningsprogram.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset kan du glede deg over et bredt utvalg av frivekter som er ideelle for styrketrening. Våre frivekter inkluderer manualer, vektskiver, kettlebells og annet utstyr som gir deg muligheten til å trene alle muskelgrupper på en effektiv måte.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset finner du et bredt utvalg av treningsapparater designet for styrketrening. Våre treningsapparater er av høy kvalitet og er egnet for alle nivåer og treningsmål. Enten du ønsker å øke muskelstyrken, forbedre kroppssammensetningen eller bare holde deg i form, vil våre erfarne trenere veilede deg til riktig bruk av apparatene for å oppnå optimale resultater.
Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr et bredt utvalg av kardiostasjoner, inkludert tredemøller, for å hjelpe deg med å forbedre kondisjonen og kardiovaskulær helse. Vår moderne kardioutstyr er designet for å imøtekomme alle treningsnivåer og mål, enten du ønsker å gå, jogge eller løpe for å øke utholdenheten din.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr vi også cage-trening som en del av vårt varierte treningsutvalg. Cage-trening er en effektiv og allsidig form for styrketrening som involverer bruk av en innelukket treningsbur, eller cage, som gir et sikkert og allsidig miljø for å utføre en rekke styrkeøvelser.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr vi et variert utvalg av styrketreningsøkter som inkluderer bruk av kettlebells. Kettlebells er en effektiv form for styrketrening som er populær blant både nybegynnere og erfarne treningsutøvere.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr vi et bredt utvalg av styrketreningsøkter med frivekter. Frivekter er en effektiv form for styrketrening som bidrar til å bygge muskelmasse, øke styrke og forbedre kroppssammensetningen.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset tilbyr vi moderne garderober og oppbevaringsløsninger for våre medlemmer. Våre garderober er utstyrt med sikre låsbare skap der du trygt kan oppbevare dine eiendeler mens du trener. Vi har også dusjer og toaletter tilgjengelig for din bekvemmelighet.
Besøk Fresh Fitness-treningssenteret i Skedsmokorset i dag og opplev en inspirerende og effektiv treningsøkt!
1/11
**OPPUSSING PÅ SENTER F.O.M. UKE 31 - LES MER UNDER 'INSPIRASJON' Velkommen til Fresh Fitness Skedsmokorset. Her finner du alt fra en flott frivektsone, mange tredemøller og stort stretchingområde til utholdenhetsapparater. Det er god plass på senteret til din trening på våre to etasjer. Treningssenteret er plassert i samme bygning som Bilgutta og ikke langt fra bussholdeplassen «Industriveien». Kjører du bil? Vi har gratis parkering på oppmerkede plasser. Husk å registrere bilen inne på senter. **F.o.m. uke 31 vil det foregå oppussing på senteret, men medlemmer vil kunne trene som normalt. Vi estimerer at oppussingen vil ta cirka 2 uker, om alt går etter planen. Les mer om oppussingen under 'inspirasjon' i hovedmenyen.

Fasiliteter

  • Treningssenter på 1200 kvm
  • Gratis parkering
  • Store frivektsområder
  • Garderober og dusjfasiliteter
  • Godt utstyrt