Treningssenter Strømmen

Adresse

Strømsveien 43-45, 2010 STRØMMEN

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-23
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

resh Fitness er et treningssenter som tilbyr et bredt utvalg av treningsmuligheter og fasiliteter for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Treningssenteret på Strømmen har en moderne og innbydende atmosfære, og er utstyrt med alt du trenger for en effektiv og variert trening.
Fresh Fitness-treningssenteret på Strømmen tilbyr et dedikert frivektsområde for medlemmene å benytte seg av. Dette området er utstyrt med et variert utvalg av frivekter i ulike størrelser og vekter, som gjør det mulig for deg å tilpasse treningsøktene dine etter dine individuelle behov og mål.
Fresh Fitness-treningssenteret på Strømmen tilbyr et bredt utvalg av kondisjonsutstyr, inkludert elipsemaskiner og sykler, for medlemmene å benytte seg av. Tredemøller er en populær og effektiv måte å forbedre kondisjonen på, samt å øke fettforbrenningen og styrke hjerte- og karsystemet.
Fresh Fitness-treningssenteret på Strømmen har et velutstyrt kondisjonsavdeling med et bredt utvalg av tredemøller tilgjengelig for medlemmene. Disse moderne tredemøllene er designet for å gi deg en effektiv og variert kondisjonstrening, enten du foretrekker en rolig gåtur eller en intensiv løpeøkt.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Strømmen finner du et omfattende utvalg av treningsutstyr, inkludert toppmoderne tredemøller, som er designet for å forbedre kondisjonen din. Tredemøller gir en effektiv og praktisk måte å trene på, uansett om du er nybegynner eller erfaren løper.
Fresh Fitness-treningssenteret på Strømmen tilbyr et imponerende utvalg av frivekter og vekttreningsutstyr, inkludert et kvalitets knebøystativ. Med et knebøystativ har du muligheten til å utføre knebøyøvelser på en trygg og effektiv måte for å styrke og forme ben, sete og kjernemuskulaturen.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Strømmen finner du et dedikert område for tøying og fleksibilitetstrening. Et tøyeområde er en essensiell del av enhver treningsrutine, da det hjelper deg med å forbedre fleksibiliteten, redusere risikoen for skader og øke ytelsen under trening.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Strømmen kan du benytte deg av våre moderne og praktiske garderobe- og oppbevaringsfasiliteter. Vi tilbyr et trygt og sikkert sted for deg å oppbevare dine eiendeler mens du trener, slik at du kan fokusere på treningen uten bekymringer.
1/8
Velkommen til vårt treningssenter på Strømmen, Skedsmo. I starten av 2022 gjorde vi en større oppgradering av senteret, med fokus på større frivektsoner, flere utholdenhetsapparater og nytt inngangsparti. Vi har markedets beste og mest populære apparater fordelt på to etasjer. Tren alt fra utholdenhet til styrke i lyse lokaler. Fresh Fitness Strømmen ligger i Strømsveien og har en egen inngang. Kjører du bil? Vi har gratis parkering inntil 2 timer på merkede plasser. For å bruke disse må du registrere bilnummeret ditt på en iPad inne på vårt senter.

Fasiliteter

  • Gratis parkering
  • Stor cardiosone
  • Garderober og dusjfasiliteter
  • Stort frivektsområde
  • Senter på 1400 kvm
  • Oppusset i 2022