Treningssenter Lyngdal

Adresse

Fiboveien 1, 4580 LYNGDAL

Åpningstider

Åpent 365 dager
05-24
Bemannet mandag - torsdag
17-20

Spesielle åpningstider

Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lyngdal kan du finne et velutstyrt frivektsområde med manualer og treningsbenker for å sikre en effektiv styrketreningsøkt. Vi vet hvor viktig det er med riktig utstyr for å kunne utføre varierte og målrettede øvelser for å oppnå dine treningsmål.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lyngdal tilbyr vi et bredt utvalg av treningsapparater for styrketrening, designet for å hjelpe deg med å oppnå dine fitnessmål på en effektiv måte. Vårt styrketreningsområde er utstyrt med moderne og varierte apparater for å sikre at du kan trene alle muskelgrupper og få en komplett styrketreningsøkt.
På Fresh Fitness-treningssenteret i Lyngdal tilbyr vi et bredt utvalg av moderne treningsapparater for styrketrening, designet for å hjelpe deg med å nå dine fitnessmål på en effektiv måte. Vårt styrketreningsområde har alt du trenger for å trene ulike muskelgrupper og få en effektiv styrketreningsøkt.
Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal tilbyr et variert utvalg av moderne treningsapparater for styrketrening. Vårt styrketreningsområde er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine fitnessmål på en effektiv måte.
Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal tilbyr et bredt utvalg av moderne treningsapparater for styrketrening. Vårt styrketreningsområde er designet for å hjelpe deg med å nå dine fitnessmål på en effektiv og trygg måte.
På Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal har vi et godt utvalg av treningsapparater, frivekter og manualer for deg som ønsker å trene styrke. Vårt treningsområde er designet for å tilby varierte og effektive øvelser som passer til alle nivåer og treningsmål.
Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal tilbyr et bredt utvalg av treningsapparater og frivekter for effektiv styrketrening. Vårt treningsområde er utstyrt med moderne og funksjonelle treningsapparater som er designet for å møte ulike treningsbehov og mål.
På Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal tilbyr vi et variert utvalg av utstyr for styrketrening, inkludert kettlebells. Kettlebells er et effektivt verktøy for å trene styrke, utholdenhet og funksjonell bevegelse på en dynamisk måte.
Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal har et bredt utvalg av treningsapparater, inkludert benkpress, for effektiv styrketrening. Benkpress er en klassisk styrkeøvelse som fokuserer på brystmuskulaturen, skuldrene og triceps.
På Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal tilbyr vi et variert utvalg av treningsmuligheter, inkludert turf og kettlebells for styrketrening. Turf er et funksjonelt treningsområde som lar deg utføre en rekke øvelser og bevegelser som etterligner naturlige bevegelser i hverdagen.
Fresh Fitness treningssenter - tren smart, billig og effektivt. Kom i form til lavpris hos oss!
Fresh Fitness treningssenter i Lyngdal har en imponerende og moderne inngangsfasade som ønsker deg velkommen til et inspirerende treningsmiljø. Vår fasade er designet for å skape en innbydende atmosfære og gi deg en positiv opplevelse når du besøker treningssenteret.
1/13
Velkommen til Fresh Fitness Lyngdal, et stort og lyst treningssenter med alt av kondisjonsutstyr, flere styrketreningsapparater, performance-sone med løpebane og stor frivektsavdeling. Sentral beliggenhet i Handelsparken Senter. Inngangen er på baksiden av bygget mot motorveien, trapp opp til inngangen. Kjører du bil? Vi har gratis parkering utenfor.

Fasiliteter

  • Garderobe- og dusjfasiliteter
  • Strechingområde
  • Stor frivektsavdeling
  • Gratis parkering
  • Møllepark
  • Kondisjonsavdeling
  • Styrketreningsapparater