Ny på trening? Her er våre beste råd

Ny på treningssenter? Her får du nyttig info!

Enten du aldri har satt dine føtter innenfor et treningssenter eller bare ønsker påfyll av inspo, så har vi samlet en side med tips og informasjon til deg.

5 tips til en god start

1. Få en Fresh Start med en personlig trener

Alle nye medlemmer får tilbud om Fresh Start når de melder seg inn hos oss. Fresh Start er en veiledning med en av våre personlige trenere hvor du får en kort gjennomgang av mål og motivasjon for treningen din. Du kan booke time direkte med personlig trener eller i resepsjonen i bemannet åpningstid.

2. Test våre gruppetimer

Vi anbefaler på det sterkeste å prøve våre populære gruppetimer. Vi har timer for deg som har trent lite og deg som har trent mye. Trening med instruktør kan gi enormt med treningsglede og treningsutbytte. Klikk her for å lese mer om våre timer eller book time her.

3. Finn en treningskompis

En treningskompis kan være alfa og omega for din motivasjon. Trening sammen er sosialt, og kan pushe deg til å få enda mer ut av treningen. Enten det er venninna, typen eller noen i familien.

4. Sett realistiske mål

Sett oppnåelige mål og delmål for treningen. Resultater kommer ikke over natten, så det kan være fint å ha noen checkpoints på veien. Et fint delmål kan være å løfte litt tyngre, løpe litt kjappere eller bare kjenne på at den samme treningen blir litt lettere.

5. Hold hviledagen hellig

Gi deg selv rom til pauser. Blir pausen litt lang? Ikke mist håpet etter en periode med treningsfri. Hvorfor utsette å komme i form til en mandag, august, ny måned? Det er bare å hoppe i det. Du angrer sjeldent på en treningsøkt.

Hva skal jeg gjøre på treningssenter?

Vi har laget et treningsprogram som trener de største og viktigste musklene i kroppen. Programmet passer til deg som aldri har trent før, eller til deg som trenger en effektiv økt for hele kroppen. Programmet består av 5 øvelser som du kan tilpasse etter din form og dine treningsmål.

Klikk her for å få treningsprogram

Hvor ofte trener en nybegynner?

Hvor ofte du bør trene avhenger av hvor mye tid du har til rådighet og hvor mye tid du har lyst til å bruke på trening. For mange holder det å begynne med 1-2 økter i uken og øke etter behov. Dette henger tett sammen med hva du trener og hva dine mål med treningen er. Vi anbefaler alle å teste en av våre gruppetimer. Vi har stor variasjon i treningstyper, fra løpetimer til styrke og dansetimer. Se våre gruppetimer her.

Trenger du veiledning eller lurer på noe, ta gjerne kontakt med noen av våre dyktige personlig trenere. Her finner du oversikt over alle våre personlig trenere.

Hva tar du med på trening?

Alle våre sentre har garderober hvor du kan skifte til treningsklær og låse inn treningsbagen.

Husk å ta med deg:

  • Hengelås til garderobeskapet

  • Lite håndkle til bruk under treningen

  • Stort håndkle hvis du vil ta en dusj

  • Drikkeflaske

  • Innesko

Lykke til med treningen ❤️