Nyheter

På denne siden har vi samlet nyttig informasjon og inspirasjon til trening. Her kan du få tips til treningsøvelser- og programmer, samt holde deg oppdatert på siste nytt.
I sommer pusser vi opp Fresh Fitness Majorstuen, og gleder oss til å ta i mot medlemmene igjen etter sommeren til et nytt og fresh lokale!
Nyheter
Spennende nyheter på Majorstuen!
Fra og med 1. juli starter Fresh Majorstuen oppussing som innebærer midlertidig begrenset tilgang til visse områder som underetasjen og mesaninen.
Les mer
Bli medlem fra kun kr 299 og kom i form med våre smarte og rimelige treningstilbud hos Fresh Fitness! Optimaliser din trening uten å tømme lommeboken.
Nyheter
Alle PT-pakker med 10% rabatt!
Fra 10. - 24. juni tilbyr vi 10% på alle PT pakker. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, våre dyktige personlige trenere er klare til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål og maksimere resultatene dine.
Les mer
En artikkel med spørsmål rundt den nye Fresh appen, og hva som er nytt.
Nyheter
Last ned appen vår
Rett fra tommelen til trimmingen! Sjekk ut vår app: Fresh Fitness Norge
Last ned appen vår
Nyheter
Ny på treningssenter? Her får du nyttig info!
Hva tar du med på trening, hvor ofte trener en nybegynner og hvordan skape gode vaner. Tipsene får du her!
Ny på trening? Bli inspirert
Fresh tilbyr nå en 2 for 1 kampanje med SMART medlemskap, så du kan ta med en venn 30 ganger i måneden.
Nyheter
Tren 2 for 1: SMART medlemskap
Med Fresh Smart kan du trene 2 for 1 hos Fresh Fitness uten ekstra kostnad. For kun 399,- i måneden får du tilgang til alle 39 Fresh Fitness-sentre og kan ta med en venn opptil 30 ganger i måneden.
Les mer
Forsidebilde til artikkel på hvordan du kan booste din treningsmotivasjon.
Nyheter
Hvordan booste motivasjonen?
Det kan være vanskelig å opprettholde treningsrutiner gjennom sommeren. Fresh gir deg 5 tips til hvordan du kan lettere prioritere trening.
Les mer
Tren sammen med PT duo, og få skreddersydde treningsprogram og oppfølging til en bedre pris. I Fresh Fitness har vi mange dyktige PT'er som er klare til å hjelpe deg og din treningspartner i gang med gode rutiner.
Nyheter
Tren sammen med PT duo
Tren sammen med PT duo og få skreddersydde treningsprogram og veiledning fra våre dyktige PT'er. Det er ofte mer givende å dele treningsreisen med noen, så gjør det nå!
Les mer
En artikkel fra Fresh Fitness om hvordan du kan håndtere stress bedre. Du kan bruke personlige trener, mental trener, skape gode rutiner for at du skal finne riktig balanse i hverdagen. Les mer.
Nyheter
Trening gjør underverk mot stress!
Personlig trening hos Fresh Fitness kan være en effektiv måte å redusere stress på. Ved å finne en treningsrutine som passer deg, sette realistiske mål og ta vare på kroppen din kan du redusere stressnivået og opprettholde god helse og velvære.
Les mer
Få eksklusive rabatter på trening hos Fresh Fitness med OBOS medlemsfordeler! Spar penger og kom i form til en rimelig lavpris. Ta vare på helsen din uten å tømme lommeboken.
Nyheter
Få rabatt som OBOS-medlem
NYHET: OBOS-medlemmer får nå 15% rabatt på utvalgte medlemskap. Her kan du lese med om hvilke fordeler du får.
Les mer
Optimal Klinikk og Fresh Fitness slår seg sammen for å optimalisere din treningsopplevelse med fysioterapi og profesjonell Veiledning. Ta treningsnivået ditt til nye høyder!
Nyheter
For en optimal kropp!
Fresh Fitness har et samarbeid med Optimal Klinikk som gir medlemmene tilgang til fysioterapeutisk veiledning. De består av naprapater, fysioterapeuter, osteopater og massører og kan hjelpe med å forebygge skader og forbedre treningsytelsen.
Les mer
For første gang vil du som medlem av Fresh Fitness kunne dra nytte av samtaler og veiledning med profesjonelle mentaltrenere direkte på ditt treningssenter. Vårt mål er å utruste deg med kunnskap, verktøy og et mindset som skaper varige endringer, styrker selvtillit og selvbilde, og gir en sunn balanse mellom arbeid og fritid.
Nyheter
Nytt samarbeid: Fresh og Re Boot
For første gang vil du som medlem av Fresh Fitness kunne dra nytte av samtaler og veiledning med profesjonelle mentaltrenere direkte på ditt treningssenter. Re Boot består av mentaltrenere som hjelper mennesker finne en sunn balanse i livet.
Les mer
Nyheter
Spørsmål og svar: prisendring
For å kunne fortsette utviklingen av vårt treningstilbud vil vi justere prisen for medlemmer som per dags dato betaler mindre enn ordinær pris.
Les mer om prisendring
Nyheter
Billig treningssenter
Fresh Fitness - en av Norges billigste treningssenterkjeder.
Billig treningssenter
Nyheter
Gruppetimene du ikke må gå glipp av!
Disse 4 gruppetimene er de mest populære blant våre medlemmer.
Gruppetimene du ikke må gå glipp av!