Kundeservice

Vi har nå oppdatert Min side på nettsiden. Du vil nå kun finne QR koden i appen.

Utenfor vår chat-tid kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

Kontaktskjema

Åpningstider Chat

Mandag – Fredag: 09:00 - 15:00

Lørdag og Søndag: Stengt

Velg en kategori for finne relevante svar på spørsmål om medlemskap, betaling og våre sentrene.
 • Akkurat nå er det veldig mange som ønsker å komme i kontakt med oss. Derfor har vi noe lengre behandlingstid enn normalt, men vi besvarer din henvendelse så raskt som mulig og tar selvfølgelig hensyn til innsendelsesdato

  På treningssenteret

  Se bemannede åpningstider inne på senter-sidene: Finn treningssenter

  Kontaktskjema

  Utenfor våre chat-tider kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

  Kontaktskjema

  Åpningstider Chat

  Mandag – Fredag: 09:00 - 15:30

  Lørdag og Søndag: Stengt

 • Vi sendte deg som medlem informasjon om nye medlemsvilkår den 8. februar 2022, som gjaldt fra 1. april 2022. For nye medlemmer etter 1. februar 2022 gjelder disse medlemsvilkårene ved oppstart av medlemskapet.

  Hvilke endringer er gjort?

  Endringene i medlemsvilkårene er i all hovedsak strukturelle og formålet er at det skal bli enklere å forstå hva du som medlem kan forvente av Fresh Fitness, og hva vi forventer av deg (f. eks hvordan man skal oppføre seg på senter). Endringene påvirker ikke hvordan du bruker vårt produkt og vilkår som omhandler pris, frys, bindingstid, oppsigelsestid er uendret.

  De største endringene er:

  • Ny kapittel-inndeling og bruk av mer klarspråk for at det skal være enklere å lese og forstå medlemsvilkårene.

  • Vi har nylig lansert kortbetaling og har oppdatert vilkårene for å hensynta dette som betalingsmetode (tidligere har man bare kunnet bruke AvtaleGiro)

  • Aldersgrensen for å trene på sentrene våre er fortsatt 15 år, men vi har åpnet opp for at medlemmer under 18 år kan melde seg inn på senter uten foresatte

  • Vi har oppdatert teksten som omhandler markedsføring, personvern og cookies for å sørge for at vi til enhver tid følger gjeldende lover og regler

  • For å sørge for at vi tilbyr et oppdatert og relevant produkt har vi inkludert i medlemsvilkårene muligheten til å gjøre endringer i vilkårene. Dersom eventuelle endringer er til ugunst for medlemmer skal dette varsles i god tid slik at medlemmet har muligheten til å melde seg ut før endringen trer i kraft.

  Les vilkårene i sin helhet

 • Dersom du ønsker å avmelde deg fra våre nyhetsbrev kan du gjøre dette via Min side eller ved å trykke "Meld av" i et allerede mottatt nyhetsbrev.

  Bruk kontaktskjemaet for å be oss om å slette visse typer av dine personopplysninger hos oss.

 • ☎ Vi har dessverre ikke telefon inn til oss. Kontakt oss gjerne på chat, kontaktskjema eller henvend deg i resepsjonen på senter når sentret er bemannet.

 • Du kan lese våre regler og vilkår her:

  Regler og vilkår