Medlemsservice

På treningssenteret

Se bemannede åpningstider inne på senter-sidene: Finn treningssenter

Kontaktskjema

Utenfor vår chat-tid kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

Kontaktskjema

Åpningstider Chat

Mandag – Fredag: 09:00 - 15:30

Lørdag og Søndag: Stengt

Velg en kategori for finne relevante svar på spørsmål om medlemskap, betaling og våre sentrene.
 • Vi holder alle våre sentre åpent hver dag, 365 dager i året, fra klokken 05.00 til 23.00.

 • Parkeringsordning ved senteret reguleres av parkeringsselskapet som drifter på området. Vi er ikke under noen omstendighet ansvarlig dersom du bryter med vilkårene, eller dersom du blir ilagt parkeringsavgift.

  Vi har egne parkeringsplasser for våre medlemmer på mange av våre sentre. Finn ditt senter her for å se informasjon om parkeringsmuligheter.

 • Oversikt over bemanningstider finner du på våre sentersider.

  Unntak i bemanningstider finner du her.

 • Når senteret er ubemannet bruker du medlemsbåndet eller QR-koden i Fresh Fitness-appen for å komme inn.

 • Alle er hjertelig velkommen til oss for en prøvetime. Kom innom når senteret er bemannet og be om drop-in time, så kan du selv teste senteret. Timen koster 149 kr

  Fra 1. juli 2022 må alle nye medlemmer mellom 15 og 18 år se en kort introduksjonsvideo før de møter opp på trening. Les mer om dette her.

 • Alle våre sentre med flere etasjer har heis, med unntak av Ski, Carl Berner og Strømmen. I de tilfeller vi ikke har anledning til å utlevere nøkkel til egen inngangsdør står vi klare til å hjelpe deg når senteret er bemannet.

 • Gå tilbake til senteret og ta kontakt med oss i resepsjonen. Når vi stenger gjør vi en kontroll av senteret. Gjenglemte ting blir automatisk tatt vare på i en periode. Vi gjør oppmerksom på gjenglemte ting kun oppbevares i en kort periode.

 • Ditt medlemsbånd gjelder på lik linje som et busskort og skal alltid tas med når du kommer på trening. Vi jobber hele tiden med å holde sentret i orden og kan derfor ikke til stadighet ekspedere alle som regelmessig glemmer sitt medlemsbånd. Hvis du glemmer båndet ditt vil det derfor medføre et lite gebyr på 20 kroner, så husk å ta godt vare på det.

  Husk at du alltid kan laste ned vår Fresh Fitness Norge-app og bruke QR koden som ditt digitale adangskort

 • Alle våre sentre er tilknyttet alarmselskap med tilgjengelige alarmknapper i studioet. I tillegg er senteret video-overvåket. Hjertestartere er tilgjengelig på alle våre sentre.

 • Akkurat nå er det veldig mange som ønsker å komme i kontakt med oss. Derfor har vi noe lengre behandlingstid enn normalt, men vi besvarer din henvendelse så raskt som mulig og tar selvfølgelig hensyn til innsendelsesdato

  På treningssenteret

  Se bemannede åpningstider inne på senter-sidene: Finn treningssenter

  Kontaktskjema

  Utenfor våre chat-tider kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

  Kontaktskjema

  Åpningstider Chat

  Mandag – Fredag: 09:00 - 15:30

  Lørdag og Søndag: Stengt