Medlemsservice
Velg en kategori for finne relevante svar på spørsmål om medlemskap, betaling, sentrene våre, og finn vår kontaktinformasjon.
 • Vi holder alle våre sentre åpent hver dag, 365 dager i året, fra klokken 05.00 til 23.00.

 • Parkeringsordning ved senteret reguleres av parkeringsselskapet som drifter på området. Vi er ikke under noen omstendighet ansvarlig dersom du bryter med vilkårene, eller dersom du blir ilagt parkeringsavgift.

  Vi har egne parkeringsplasser for våre medlemmer på mange av våre sentre. Finn ditt senter her for å se informasjon om parkeringsmuligheter.

 • Senteret er bemannet mandag – fredag kl. 16-21, lørdag – søndag kl. 16-20. For unntak, se her.

 • Når senteret er ubemannet bruker du medlemsbåndet eller QR-koden i Fresh Fitness-appen for å komme inn. Første gang du er på senter kan du hente denne i bemannet åpningstid. Medlemsbåndet koster kr 100.

 • Alle er hjertelig velkommen til oss for en prøvetime. Kom innom når senteret er bemannet og be om drop-in time, så kan du selv teste senteret. Timen koster 100 kr. og du vil få beløpet refundert desom du melder deg inn.

  Er du under 18 år må du ha med deg en foresatt som er ansvarlig for deg under prøvetimen. Den foresatte kan selvfølgelig få trene sammen med deg på prøvetimen.

 • Alle våre sentre med flere etasjer har heis, med unntak av Ski, Carl Berner og Strømmen. I de tilfeller vi ikke har anledning til å utlevere nøkkel til egen inngangsdør står vi klare til å hjelpe deg når senteret er bemannet.

 • Gå tilbake til senteret og ta kontakt med oss i resepsjonen. Når vi stenger gjør vi en kontroll av senteret. Gjenglemte ting blir automatisk tatt vare på. Vi gjør oppmerksom på gjenglemte ting kun oppbevares i en kort periode.

 • Ditt medlemsbånd gjelder på lik linje som et busskort og skal alltid tas med når du kommer på trening. Vi jobber hele tiden med å holde sentret i orden og kan derfor ikke til stadighet ekspedere alle som regelmessig glemmer sitt medlemsbånd. Hvis du glemmer båndet ditt vil det derfor medføre et lite gebyr på 20 kroner, så husk å ta godt vare på det.

 • Alle våre sentre er tilknyttet alarmselskap med tilgjengelige alarmknapper i studioet. I tillegg er senteret video-overvåket. Hjertestartere er tilgjengelig på alle våre sentre.

 • På treningssenteret

  Se bemannede åpningstider inne på senter-sidene: Finn treningssenter

  Chat

  Chat med oss

  Avvikende åpningstider chat

  27. juni - 10. juli: 09:00 - 15:00 11. juli - 7. august: 10:00 - 14:00

  Åpningstider chat

  Mandag – Fredag: 09:00 - 16:00

  Helg: Stengt

  Kontaktskjema

  Utenfor våre chat-tider kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

  Kontaktskjema