Q&A: Avvikling av gruppetimetilbudet

I årene som kommer vil vi sette større fokus på studiotrening og øke kapasiteten på studioarealet på våre sentre. Det er med et tungt hjerte vi informerer om at vi nå må avvikle gruppetimetilbudet på flere av våre sentre. Her finner du svar på spørsmål angående avviklingen.

Hvorfor gjøres denne endringen?

Vi ser at hele 94 prosent av våre treningsglade medlemmer kun benytter seg av studiotrening og at etterspørselen etter den delen av vårt treningstilbud er økende. Vi er på en kontinuerlig reise for å forbedre vårt treningstilbud og basert på etterspørselen, ønsker vi nå å fokusere mer på studiotrening og rendyrkingen av dette tilbudet. 

Når trer endringen i kraft?

Konkret avviklingsdato er foreløpig ikke bestemt, men avviklingen vil finne sted i nær fremtid.

Hva skjer med mitt medlemskap?

Har du et medlemskap som inkluderer vårt gruppetreningstilbud, har du 3 ulike alternativer.

  • Dersom du ønsker å forbli medlem hos oss kan du fortsette med samme medlemskap du har i dag og dermed beholde "ta med en venn"-fordelen, eller nedgradere medlemskapet ditt til Basic eller Flex. Dette kan du gjøre via skjema her innen 7. desember.

  • Dersom du er en gruppetreningsfantast og ønsker å fortsette med dette fremover kan du benytte deg av innmeldingstilbudet til SATS. Dette skal ha blitt tilsendt til e-posten du brukte da du registrerte deg hos Fresh. Har du ikke mottatt e-post fra oss? Sjekk gjerne spam-mappen eller ta kontakt med oss her. Merk, dette tilbudet gjelder kun eksisterende Smart-medlemmer som trener gruppetrening.

  • Vi håper selvsagt at alle våre medlemmer skal fortsette sine gode treningsrutiner, men ønsker du å avslutte medlemskapet ditt grunnet endringene i vårt tilbud, kan dette enkelt gjøres via Mine Sider.

Hva skjer med mine ubrukte PT-klipp dersom jeg bytter over til SATS eller avslutter mitt medlemskap i forbindelse med endringen?

Dersom du som medlem har ubrukte PT-klipp og du ikke ønsker å fortsette treningen din på våre sentere grunnet avviklingen av gruppetreningstilbudet, vil vi selvsagt refundere verdien av dine ubrukte PT-klipp. Vi ber deg ta kontakt med kundeservice for tilbakebetaling av tilgodehavende beløp.

Hva vil skje med gruppetreningssalene?

Vår langsiktige plan er å utvide kapasiteten på studiotrening på alle sentere som har gruppetreningssaler. Konkret informasjon om hvilke endringer og når disse vil iverksettes på de ulike senterne vil tilgjengeliggjøres så snart dette er klart.

Hva vil skje med instruktørene?

Hva de ulike instruktørene ønsker å gjøre videre, vil være individuelt. Vi håper selvsagt at flere av våre dyktige instruktører ønsker å fortsette å spre treningsglede og gode treningsopplevelser i gruppetreningssalene hos SATS.

Hvilke treningssentre beholder gruppetimer?

Det vil fortsatt være mulig å benytte gruppetreningstilbudet på følgende sentre:

Trondheim:

Østlandet:

Finner du ikke svar på ditt spørsmål? Ta kontakt med kundeservice her.